HUAWEI a COPIAT un alt Produs IMPORTANT al Apple

Huawei a mai copiat un produs important al Apple pentru ca altfel nu stie cum sa lanseze produse care sa aiba succes in randul clientilor sai din lumea intreaga.

huawei clona homepod

Huawei nu se poate abtine cand vine vorba de a copia de la cei mai buni, a se intelege Apple, iar asta pentru ca in imaginile de mai jos aveti o noua dovada a faptului ca in China inovatia lipseste pentru unele companii. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat o boxa inteligenta la un eveniment pentru lansarea seriei MATE 20 in China, iar dupa cum puteti vedea foarte clar, o clona a HomePod si-a facut aparitia in oferta companiei, dar probabil ca asta nu mai mira.

Huawei si-a facut boxa inteligenta putin mai “grasa” decat HomePod-ul companiei Apple, insa la o prima vedere ea poate fi usor confundata cu boxa inteligenta a celor din Cupertino, si vor fi multi care vor face asta. Aceasta este a doua boxa inteligenta a celor de la Huawei, iar de la materialul care o incojoara, si pana la butoanele de control, punctele similare in design cu HomePod pot fi extrem de usor vazute de catre oricine se uita in mod obiectiv la ea.

Huawei COPIAT un alt Produs IMPORTANT al Apple

huawei clona homepod 1

Huawei a integrat in boxa sa inteligenta un asistent personal cu denumirea Xiaoyi, acesta nefiind la fel de bun ca Siri, insa pe de alta parte nici asistentul Apple n-a fost laudat, dar asta e o cu totul alta poveste. Huawei si-a lansat boxa inteligenta doar in China in momentul de fata, la pretul de 60 de dolari, cu 290 de dolari mai putin decat HomePod, aceasta avand integrate difuzoare ale Dynaudio, software-ul Histen controland experienta audio a clientilor.

huawei clona homepod 2

Huawei a integrat in boxa sa inteligenta difuzoare de 10W, sase microfoane, tehnologie care recunoaste vocea proprietarului boxei, dar si a membrilor familiei acestuia, iar desigur ca produsul e oferit in doua culori, cea alba si cea neagra. Huawei a obisnuit cam toata lumea cu faptul ca stie sa copieze foarte bine produsele altora, asa ca lansarea unei clone pentru HomePod este doar un nou pas facut de catre chinezi in drumul spre “succes”.