HUAWEI a COPIAT un alt Produs IMPORTANT al Apple

Huawei a mai copiat un produs important al Apple pentru ca altfel nu stie cum sa lanseze produse care sa aiba succes in randul clientilor sai din lumea intreaga.

huawei clona homepod

Huawei nu se poate abtine cand vine vorba de a copia de la cei mai buni, a se intelege Apple, iar asta pentru ca in imaginile de mai jos aveti o noua dovada a faptului ca in China inovatia lipseste pentru unele companii. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat o boxa inteligenta la un eveniment pentru lansarea seriei MATE 20 in China, iar dupa cum puteti vedea foarte clar, o clona a HomePod si-a facut aparitia in oferta companiei, dar probabil ca asta nu mai mira.

Huawei si-a facut boxa inteligenta putin mai “grasa” decat HomePod-ul companiei Apple, insa la o prima vedere ea poate fi usor confundata cu boxa inteligenta a celor din Cupertino, si vor fi multi care vor face asta. Aceasta este a doua boxa inteligenta a celor de la Huawei, iar de la materialul care o incojoara, si pana la butoanele de control, punctele similare in design cu HomePod pot fi extrem de usor vazute de catre oricine se uita in mod obiectiv la ea.

Huawei COPIAT un alt Produs IMPORTANT al Apple

huawei clona homepod 1

Huawei a integrat in boxa sa inteligenta un asistent personal cu denumirea Xiaoyi, acesta nefiind la fel de bun ca Siri, insa pe de alta parte nici asistentul Apple n-a fost laudat, dar asta e o cu totul alta poveste. Huawei si-a lansat boxa inteligenta doar in China in momentul de fata, la pretul de 60 de dolari, cu 290 de dolari mai putin decat HomePod, aceasta avand integrate difuzoare ale Dynaudio, software-ul Histen controland experienta audio a clientilor.

huawei clona homepod 2

Huawei a integrat in boxa sa inteligenta difuzoare de 10W, sase microfoane, tehnologie care recunoaste vocea proprietarului boxei, dar si a membrilor familiei acestuia, iar desigur ca produsul e oferit in doua culori, cea alba si cea neagra. Huawei a obisnuit cam toata lumea cu faptul ca stie sa copieze foarte bine produsele altora, asa ca lansarea unei clone pentru HomePod este doar un nou pas facut de catre chinezi in drumul spre “succes”.

20 COMENTARII

  1. Ghiorghita e “din aia” care au logan cu sigla vw , bascheti adadas si trening punna … e lesne de inteles , pt el e tot una …
    ??

  2. @srb – nici nu trebuie sa ofere tot ce ofera Apple .
    Clar puterea e mai mica , asistentul personal e altul – nu stim cat de bun dar si Siri e foarte dumb . Difuzoarele au putina importanta daca folosesti un DSP . Oricum Dynaudio sunt top . Nici tweet-erele alea din Homepod nu sunt mare branza.
    Important e ca ofera poate 70% din ce ofera HomePod, iar pretul este de 6 ori mai mic.
    La mintea cocosului ce alege lumea .

  3. Cheia succesului nu e doar să copiezi. Sunt zeci sau sute de firme chinezești sau alte nații care copiază telefoane și produse de la Apple și nu au succes… nici nu s-a auzit de ele. Cheia succesului e ca un produs bun și de succes să primească o variantă îmbunătățită și mai ieftină… ceea ce Huawei reușește.
    Legat de faptul că se copiază… nu o fi corect, dar asta se întâmplă în orice domeniu: de la muzică la formate de emisiuni TV, de la domeniul IT până la cel auto… toți se “inspiră”.

  4. Deci ăștia sunt niște nemernici. Au copiat o boxa wireless care seamănă izbitor de mult cu multe alte boxe wireless de pe piata. Dacă nu aș crede in inovația apple, as spune ca si ei s au inspirat la randul lor din bose si jbl

  5. Deja este prea de tot…chiar sunt curios dupa eventul Apple de maine, ce si dupa cat timp vor incepe sa copieze ceilalti.

  6. serios, tu nu stii despre ce vorbesti..am vazut laptopuri pe care scrie ca au audio de la BO sau Harman si se aud mai slab si mai rpost calitativ fata de MBP
    Nu poti compara ce sisteme se pun pe masini sau boxele originale, cu cele de low end din aceste boxe

  7. Ghe, tot ma intreb a cui clona esti! Trecem peste faptul ca nu intelegi filosofia Apple dar trollezi pe aici cu chinezarii in buzunar! Ma intreb ce angoasa ai?!

  8. homePOD este mai mult boxa decat asistent…Siri probabil stie sa faca tot ce poti cere de la o boxa…dar aici huawei vrea sa concureze cu homePOD? clar nimeni nu va lua asta pt audio ci pe post de asistent…

  9. aici nu stiu daca reuseste Huawei…la 60$ chiar crezi ca au reusit sa bage TOT ce a bagat Apple in homePOD? materiale si calitate audio??
    Daca asa este, atunci, bravo Huawei
    Dar din moment ce huawei mate 20 pro nu are pret injumatatit fara de un iphone…atunci este clar ca nu poate oferi calitate la un pret imbatabil