Huawei. RECORD UIMITOR Anuntat pentru MATE 20

Huawei a anuntat un record uimitor pentru seria MATE 20, compania chinezeasca bucurandu-se de un succes impresionant cu noile sale modele de telefoane.

Huawei RECORD MATE 20

Huawei a anuntat un record uimitor pentru seria de telefoane MATE 20, compania chinezeasca avand parte de interes foarte mare pentru noile modele de telefoane pe care le-a pus recent in vanzare la precomanda. Conform informatiilor furnizate de catre companie zilele trecute, website-ul celor de la Huawei ar fi inregistrat 7 milioane de oameni activi in momentul deschiderii precomenzilor, insa aici vorbim doar despre ceea ce s-a intamplat in China.

Huawei ar fi avut 7 milioane de oameni prezenti pe website-ul sau in momentul deschiderii precomenzilor pentru telefoane, iar in primele 8 secunde dupa deschiderea lor, s-ar fi vandut telefoane in valoare de 100 de milioane de yuan. Asta inseamna ca 14 milioane de dolari in vanzari in doar 8 secunde, insa ceea ce s-a intamplat dupa aceea nu a fost dezvaluit de catre cei de la Huawei, compania tinand deocamdata secrete datele privind vanzarile telefoanelor sale.

Huawei. RECORD UIMITOR Anuntat pentru MATE 20

Huawei a vandut cel mai probabil peste 10.000 – 15.000 de unitati in primele 8 secunde dupa deschiderea precomenzilor pentru seria MATE 20, ceea ce este impresionant, insa la 7 milioane de oameni activi, parca cifrele sunt cam mici. Mai mult decat atat, vanzarile inregistrate de catre Huawei prin intermediul website-ului sau sunt mai mici decat cele inregistrate de alte magazine online pentru alte modele de telefoane, dar asta nu inseamna ca vanzarile inregii serii nu ar fi bune, date oficiale nefiind furnizate inca.

“In the peak moment of the Mate 20 series sale, the traffic on the Huawei Mall website reached around seven million users in just 10 seconds, a record high for the company. The official launch of the Mate 20 series in China was held on 26th October and went on sale on the same day. Now, the company has announced that it managed to sell the Mate 20 series phones worth 100 million in just eight seconds.”

Huawei va prezenta cu siguranta informatii privind vanzarile pe care le-au inregistrat telefoanele din seria MATE 20, insa nu acum, ci peste macar cateva saptamani, dupa ce va avea mai multe date din toate tarile in care telefoanele sunt vandute. Huawei asteapta cu siguranta vanzari foarte bune pentru seria MATE 20 avand in vedere toate noutatile importante pe care le-au implementat pentru clienti, iar din punctul meu de vedere, aceasta serie ar putea avea succes chiar mai mare decat cea Samsung GALAXY S9.