OnePlus 6T – Iata Primele UNBOXING VIDEO

OnePlus 6T a fost lansat in mod oficial astazi de catre compania chinezeasca OnePlus, iar primele unboxing-uri au aparut pe internet pentru telefon.

OnePlus 6T UNBOXING

OnePlus 6T a fost lansat astazi de catre compania OnePlus, la cateva zile distanta de iPhone XR, chinezii luand decizia de a-si amana punerea in vanzare pentru a nu fi dati uitarii. Lansarea OnePlus 6T a venit si cu o serie de unboxing-uri de la diversi youtuberi care arata exact ceea ce toata lumea vede la fiecare “scoatere din cutie” pentru aceste telefoane.

OnePlus 6T este, practic, un OnePlus 6 “obisnuit”, doar ca are integrat un cititor de amprente in ecran in locul celui implementat pana acum in carcasa, iar decupajul e mai mic. OnePlus 6T are deasemenea un ecran cu diagonala de 6.41 inch in locul celui de 6.28 inch al OnePlus 6, iar portul audio de 3.5mm a fost eliminat, desi chinezii si-au batut joc de alte companii care au facut asta, dar faptul ca ei sunt penibili, nu mai mira.

OnePlus 6T – Iata Primele UNBOXING VIDEO

OnePlus 6T are aceleasi chip Qualcomm Snapdragon 845, precum predecesorul sau, 6 GB si 8 GB memorie RAM, insa vine cu o baterie de 3700 mAh, usor mai mare decat cea din OnePlus 6. OnePlus 6T vine cu o camera duala care are senzori de 16 megapixeli si 20 de megapixeli, ea avand si o functie numita Nightscape, care ar trebui sa faca pozele mai luminoase cand sunt facute noaptea.

OnePlus 6T are deasemenea, in premiera, si Gorilla Glass 6 integrata in ecran, dar e foarte posibil si ca Huawei MATE 20 Pro sa vina cu aceeasi tehnologie de protectie. OnePlus 6T nu are un cititor de amprente chiar atat de inteligent gandit, insa costa doar 550 de dolari in SUA, asa ca pretul ar trebui sa dea de inteles cam ce poate oferi.

7 COMENTARII

  1. “Decupajul e mai mic ” – What ? Mult mai mic ! Design schimbat , pret mic .
    Ce poate oferii ? Ca de obicei , o sa tavaleasca iPhone la performante in viata reala .
    BTW , toti cei care si-au batut joc de Apple cand a eliminat portul audio, au avut dreptate .
    Intre timp castile cu Bluetooth au ajuns mainstream , asa ca pot renunta si ei. Nu mai spunem ca Apple nu a oferit mare lucru pt a compensa , ci doar un adaptor de doi bani.