iPhone XR: Dezamblarea care Arata ca e ca un iPhone X

iPhone XR a fost dezasamblat si expertii spun ca este o combinatie intre iPhone 8 si iPhone X, cu unele "accente" ale iPhone XS si iPhone XS Max.

iphone xr dezasamblare

iPhone XR a fost lansat de catre compania Apple ca o solutie mai ieftina pentru cei care nu au bani sa cumpere iPhone XS, insa prima dezasamblare ne arata ca e de fapt o combinatie intre iPhone 8 si iPhone X. iPhone XR are o baterie uriasa, dupa cu mputeti vedea, ea putand oferi 11.16 Whr, fata de 12.08 Whr, cat ofera cea din iPhone XS Max, insa vorbim aici despre una cu forma dreptunghiulara, fata de cea din noile telfeoane, care are forma literei L.

iPhone XR are portul Lightning pozitionat si “incorect” in carcasa, insa asta din cauza faptului ca ecranul LCD este mai gros decat cel OLED, iar Apple a fost nevoita sa renunte la simetria design-ului. iPhone XR are totusi o camera principala identica cu cea a iPhone XS, exceptie facand al doilea senzor de imagine, care lipseste, insa chiar si asa, vorbim despre hardware identic cu al telefonului mai scump.

iPhone XR: Dezamblarea care Arata ca e ca un iPhone X

iPhone XR are deasemea un sertar SIM modular, in premiera pentru telefoanele Apple, integrarea sa reducand durata si costul reparatiilor, daca se strica. In rest, iPhone XR este o combinatie intre iPhone 8 si iPhone X, cei de la iFixIt spunand ca acesta este de fap telefonul iPhone 9 pe care Apple nu l-a mai lansat, insa stim cu totii ca acel model este “istorie” si trebuie sa ne obisnuim cu asta.

“A peek under the hood revealed design hallmarks reminiscent of both the iPhone 8 (rectangular battery, single layer board) and X (square-ish logic board, Face ID), making this the spiritual “iPhone 9.” But the XR isn’t all throwback—it’s got the latest silicon, and contains features entirely new to iPhones. We found Apple’s first-ever modular SIM reader, possibly there to help with their newfangled multi-SIM plans.”

iPhone XR este promovat de catre compania Apple ca fiind inferior iPhone XS, sau chiar iPhone X, avand in vedere si pretul mai mic, iar ceea ce se vede in clipul video de mai sus cam confirma asta. Cei de la Apple au folosit componentele princinpale din iPhone 8 si iPhone X pentru a crea aceasta versiune ieftina a iPhone XS, oferind si unele dintre noutatile seriei mai scumpe.

22 COMENTARII

  1. Pisele ramasa pe stoc puse intr un telefon din 2010 si vandut oilor cu 800€. ?? Astept mate 20 pro si adio 8 plus. Cand o sa vina cu un telefon adevarat o sa l cumpar.

    P.S : @ creed , la ce iq ai ma mir ca stii sa folosesti internetul.

  2. iPhone – telefonul snobilor cu stima scăzută, care se simt valoroși numai dacă au un telefon la suprapreț! Cumpărați, săracilor!

  3. Am văzut astăzi Xr la Media Galaxy… Ca display e groaznic… Arata a ieftin.. Mai bine mai strângeți bani și luați Xs…

  4. Voi Androizii sunteți îndrăgostiți de specificații pe hârtie , atât .
    Voi nu știți ce înseamnă calitatea materialelor și ce este cu adevărat folositor . Am mai zis și o repet , luați un iPhone și un Damsung in mâna și numai un cârcotaș nu simte diferența de calitate între cele doua . iPhone -ul a fost , este și va rămâne regele smartphone !

  5. Daca iphone Xr e scump, ce mai spuneti de iphone 6s 128Gb ce se vinde la Emag la pretul de peste 3200…!!!! Deci haideti sa fim seriosi!!

  6. Cum adica ca un X ? Nu are 2 bateri ! Nu are camera duala ! Nu are Super Amoled Display cu Dolby Vision HDR10 Compilat. Si nu este atata de fain ca un x :d

  7. nicidecum… are ecran de 320 ppi deci calitatea in video va fi ff slaba… iphone x are 458 ppi galaxy 530 ppi ceva de genu… deci xr e ff slab la ecran … performanta evident o sa fie bun

  8. Deci dacă ai un TV 8K UHD ultimul răcnet de 60″(152cm) la care ai 146 ppi,deci se va vedea fffffffff slab,la jumătatea lui XR???? Știai ca un TV 8K de 27″(cam 70 cm) are același ppi ca iPhone XR?Tu gândești măcar? Crezi ca la un ecran totul se rezuma la ppi? Ma gândesc ca ai aceasi parere și despre megapixelii la o camera,cu cât mai mulți(20,30,40) cu atât face poze mai clare,nu?

  9. te inteleg ca esti mega indragostit de mar dar iti cam bati joc,xr este cel mai praf telefon,doar sistemul iOS e de el ,ca astfel e vai de el…. sa pui ecran de 320 ppi in 2018 e bataie de joc si pret de 4200 lei….macar un incarcator rapid de dadea era ceva..nu o sa il cumpere mai nimeni..poate tu…

  10. Ia vezi ce părere au marii YouTuberi despre el,care chiar l-au testat pe bune și nu doar au însirat cifre seci cum faci tu cu ppi. Mulți dintre acești YouTuberi au blamat ecranul și după ce l-au avut in mâna și-au schimbat parerea radical. Da,nu e cel mai bun ecran al lor dar nu-i nici așa varza cum zici tu.
    As pune linkuri de YouTube dar ma bagă iarasi la moderare și nu-mi mai apare comentariul veci.

  11. Rezolutia e problema, de aia e si ppi-ul mai mic, i-ar fi fost utila o rezolutie mai mare, dar nici Huawei nu se prea oboseste sa ofere rezolutii mari pe modelele de clasa medie.

  12. Am sa pun print cu “comentariu tău așteaptă moderarea idevice” și ma uit a doua zi și nu apare. Sunt comentarii cu link-uri YouTube on-topic.