iPhone XR: Dezamblarea care Arata ca e ca un iPhone X

iPhone XR a fost dezasamblat si expertii spun ca este o combinatie intre iPhone 8 si iPhone X, cu unele "accente" ale iPhone XS si iPhone XS Max.

iphone xr dezasamblare

iPhone XR a fost lansat de catre compania Apple ca o solutie mai ieftina pentru cei care nu au bani sa cumpere iPhone XS, insa prima dezasamblare ne arata ca e de fapt o combinatie intre iPhone 8 si iPhone X. iPhone XR are o baterie uriasa, dupa cu mputeti vedea, ea putand oferi 11.16 Whr, fata de 12.08 Whr, cat ofera cea din iPhone XS Max, insa vorbim aici despre una cu forma dreptunghiulara, fata de cea din noile telfeoane, care are forma literei L.

iPhone XR are portul Lightning pozitionat si „incorect” in carcasa, insa asta din cauza faptului ca ecranul LCD este mai gros decat cel OLED, iar Apple a fost nevoita sa renunte la simetria design-ului. iPhone XR are totusi o camera principala identica cu cea a iPhone XS, exceptie facand al doilea senzor de imagine, care lipseste, insa chiar si asa, vorbim despre hardware identic cu al telefonului mai scump.

iPhone XR: Dezamblarea care Arata ca e ca un iPhone X

iPhone XR are deasemea un sertar SIM modular, in premiera pentru telefoanele Apple, integrarea sa reducand durata si costul reparatiilor, daca se strica. In rest, iPhone XR este o combinatie intre iPhone 8 si iPhone X, cei de la iFixIt spunand ca acesta este de fap telefonul iPhone 9 pe care Apple nu l-a mai lansat, insa stim cu totii ca acel model este „istorie” si trebuie sa ne obisnuim cu asta.

„A peek under the hood revealed design hallmarks reminiscent of both the iPhone 8 (rectangular battery, single layer board) and X (square-ish logic board, Face ID), making this the spiritual “iPhone 9.” But the XR isn’t all throwback—it’s got the latest silicon, and contains features entirely new to iPhones. We found Apple’s first-ever modular SIM reader, possibly there to help with their newfangled multi-SIM plans.”

iPhone XR este promovat de catre compania Apple ca fiind inferior iPhone XS, sau chiar iPhone X, avand in vedere si pretul mai mic, iar ceea ce se vede in clipul video de mai sus cam confirma asta. Cei de la Apple au folosit componentele princinpale din iPhone 8 si iPhone X pentru a crea aceasta versiune ieftina a iPhone XS, oferind si unele dintre noutatile seriei mai scumpe.