iPad Pro 2018 poate Incarca iPhone, NU are Port Audio

iPad Pro 2018 a fost gandita de catre compania Apple pentru a permite inclusiv incarcarea telefoanelor iPhone, dar nu are port audio de 3.5mm.

ipad pro incarca iphone

iPad Pro 2018 a fost lansata astazi de catre compania Apple cu un port USB-C, o premiera la care multa lume se astepta dupa numeroasele zvonuri care anuntau includerea sa. iPad Pro 2018 are implementata pentru acest port USB-C si optiunea de a incarca alte dispozitive care sunt conectate la el, deci inclusiv un iPhone, sau orice alt telefon, sau gadget.

iPad Pro 2018 cu portul USB-C perimite acest lucru pentru ca Apple s-a trezit intr-un final la realitate si a inteles ca oamenii au nevoie de mai mult pentru banii pe care ii platesc pentru produsele sale. iPad Pro 2018 ar avea si un nou incarcator de 18W inclus in pachetul de vanzare de catre Apple, acesta permitand incarcarea mai rapida a tabletei de catre utilizatori.

iPad Pro 2018 poate Incarca iPhone, NU are Port Audio

iPad Pro 2018 este deasemenea vanduta de catre compania Apple fara un port audio, integrarea unui USB-C ducand si la eliminarea celui de 3.5mm, la doi ani dupa disparitia din iPhone. Pentru ca lumea va asculta in continuare muzica pe iPad Pro 2018, cei de la Apple au inceput sa vanda un adaptor special care permite conectarea unui port audio de 3.5mm la cel USB-C.

iPad Pro 2018 ofera si noi functii interesante multumita acestui nou port USB-C, mai exact posibilitatea de conectare la ecrane care au rezolutie 4K, sau 5K, in functie de nevoi. Apple a facut schimbari importante pentru iPad Pro 2018, si desigur ca toata lumea se poate bucura de ele, dar la preturi mult mai mari decat pentru modelele lansate in anii trecuti.