FORNITE. Cum ZBORI pe Harta FARA sa iei DAMAGE

FORTNITE. Un truc extrem de interesant te ajuta sa zbori pe harta fara sa iei damage de la alti jucatori, iata cum te poti folosi de el chiar de Halloween.

Fortnite zbori damage

Fortnite. Poti zbura pe harta fara sa iei damage in seara de Halloween multumita unui truc pe care cei de la Epic Games ti-l pun la dispozitie, iar aceasta este o descoperire despre care cu siguranta vei dori sa afli. Fortnite are aceasta functionalitate implementata de catre Epic Games pentru utilizatori este disponibila incepand cu sezonul 6, mai exact noul cub care a foste integrat in harta iti permite sa zbori oriunde fara ca vreun alt jucator sa te poata rani.

Fortnite. Trucul nu este usor de exploatat, iar asta deoarece el implica tragerea in cub, iar in anumite conditii acesta poate sa va atace in aceeasi masura, asa ca unii jucatori au murit incercand sa beneficieze de acest truc. Totusi, un jucator al Fortnite a descoperit ca daca ajungeti in coltul de sud-vest al insulei din nordul hartii, fix sub cub, puteti sa trageti in el, si sa zburati de acolo inainte ca acesta sa va poata omora ca raspuns la actiunile voastre.

FORNITE. Cum ZBORI pe Harta FARA sa iei DAMAGE

Fortnite. Metoda nu este simpla de exploatat, insa desi teoretic totul ar trebui sa poata fi facut si de pe alte insule, in insula din nordul hartii aveti cele mai mari sanse de a folosi acest truc pentru a zbura oriunde fara sa fiti omorati. Desigur ca acest cub nu va va transporta prea departe peste insule, dar ati putea ajunge in apropierea Wailing Woods, Fatal Fields, sau Retail Row, deci parcurgeti distante destul de mari din hartile Fortnite folosind acest truc interesant.

“The user, who also goes by the name Kevin, noted that if you aim for the southwestern corner of the northern island fragment after you dove down underneath where the cube is, you can fly high above the island, using rotation to get away from the area before you take a single hit. That said, don’t expect the Cube to take you too far over the island. Apparently you can still make it a pretty good distance with it, so you can get to such locations as the Wailing Woods, the edge of Fatal Fields, and even Retail Row, if you feel like going to that area.”

Fortnite. Foarte multe trucuri interesante sunt disponibile pentru toti jucatorii, si nu trebuie decat sa va dati silinta pentru a le descoperi, deoarece puteti beneficia de avantaje serioase in joc. In aceasta seara Fortnite are foarte multe surprize disponibile cu ocazia Halloween, asa ca daca sunteti interesati sa beneficiati de toate schimbarile implementate de catre Epic Games, ar trebui sa fiti atenti la tot ce este disponibil in cadrul hartilor.