iPhone. Apple OPRESTE Reparatiile pentru Acest Model

iPhone. Apple a anuntat zilele trecute sistarea reparatiilor pentru acest model de telefon, service-urile urmand a refuza rezolvarea oricaror probleme.

iphone reparatii oprite

iPhone. Compania Apple a anuntat ca va sista reparatiile, pe baza de garantie, sau fara, pentru iPhone 5 incepand de luna trecuta, ceea ce era de asteptat, avand vechimea sa. iPhone 5 a fost lansat de catre compania Apple in anul 2012, iar la 6 ani de la punerea sa in vanzare, reparatiile au fost sistate complet, asa cum s-a intamplat si cu alte modele ale iPhone.

iPhone. Apple ofera in mod normal reparatii pentru produsele sale timp de cam 5 ani dupa momentul lansarii, dupa care sisteaza complet suportul, chiar si pentru reparatii fara garantie. Apple a actionat la fel cu o varietate de modele de telefoane iPhone lansate inaintea iPhone 5, dar si a tabletelor iPad, sau a Mac-urilor pe care le-a tot pus in vanzare.

iPhone. Apple OPRESTE Reparatiile pentru Acest Model

iPhone. Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone 5 nu mai este vandut de catre compania Apple de cativa ani buni, cei din Cupertino inlocuind acest model cu cele lansate in urma sa. Avand in vedere ca numarul de telefoane iPhone 5 existente in vanzare in momentul de fata este foarte redus, era normal ca Apple sa renunte la repararea produselor sale.