Huawei. UMILINTA de la un Producator NECUNOSCUT

Huawei. Un producator complet necunoscut a reusit sa umileasca gigantul asiatic, dar si compania Samsung, cu un telefon pe care ambele il anuntau ca o premiera majora.

huawei umilinta

Huawei. Compania care a promis ca va uimi lumea intreaga cu un produs cum nu s-a mai vazut pana in prezent, a fost umilita de catre un producator necunoscut care i-a luat-o inainte, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru Samsung. Saptamana aceasta o companie numita Royole a prezentat FlexPai, primul smartphone pliabil din istorie, intrecand Huawei si Samsung, si ne-a aratat cam cat ii duce mintea pe chinezi cand nu au de unde copia.

Huawei. Promisiunea facuta de catre chinezi acum cateva saptamani ca vor lansa primul smartphone pliabil pentru consumatorii din lumea intreaga s-a transformat in nimic mai mult decat o dezamagire. Desi Huawei spunea ca va lansa primul smartphone pliabil in 2018, lansarea s-a amanat pentru 2019, insa iata ca nici macar Samsung nu reuseste sa ofere aceasta premiera, chiar daca a sustinut peste tot ca va fi prima companie cu un asemenea produs pregatit pentru lansare.

Huawei. UMILINTA de la un Producator NECUNOSCUT

Huawei. Desi telefonul sau pliabil inca este in proces de dezvoltare, nimeni nu stie deocamdata ce fel de design va avea, insa daca va fi similar FlexPai-ului, atunci probabil putina lume se va grabi sa-l cumpere. In ciuda acestui lucru, este uimitor de vazut ca doua companii foarte mari, ca Huawei si Samsung, au fost intrecute de catre un producator de care mai nimeni nu auzise pana in prezent, aici fiind marea “poveste” din spatele acestei realizari a companiei.

Huawei. Din ceea ce se stie pana acum, compania chinezeasca vrea sa-si lanseze telefonul pliabil undeva pe la jumatatea anului 2019, cel mai probabil si cand vom vedea primul telefon de acest gen de la Samsung. Acestea fiind spuse, anul viitor se anunta foarte multe noutati interesante de la companii ca Samsung si Huawei, insa ramane de vazut si cand isi vor aduce pe piata ambele companii telefoanele pliabile asteptate de catre clientii lor.