Nokia 9. DATA pentru LANSARE a fost AVANSATA

Nokia 9. Data pentru lansare a telefonului finlandezilor a fost avansata, iata cand urmeaza sa fie prezentat dispozitivul si cand ar putea ajunge in magazine.

Nokia 9 lansare

Nokia 9. Data pentru lansare a acestui nou model de telefon a fost avansata de catre compania HMD Global, care se pare ca a pregatit telefonul cu mult mai repede decat spera acum cateva luni. Desi Nokia 9 a fost certificat pentru lansare inca de la inceputul acestui an, iata ca nici macar acum nu a fost lansat, insa conform unor informatii aparute astazi, se pare ca va ajunge in mainile consumatorilor din lumea intreaga undeva pe la inceputul anului 2019.

Nokia 9. Data pentru lansarea noului telefon fusese in septembrie amanata de catre finlandezi, punerea in vanzare fiind programata pentru luna martie, insa se pare ca ea a fost avansata pentru luna ianuarie. Mobile World Congress 2019 trebuia sa fie evenimentul in cadrul caruia Nokia 9 trebuia prezentat, insa se pare ca l-am putea vedea la CES 2019, sau in cel mai rau caz, abia undeva prin februarie, insa chiar si asa, vorbim despre o schimbare buna pentru fani.

Nokia 9. DATA pentru LANSARE a fost AVANSATA

Nokia 9. Telefonul a avut initial lansarea amanata deoarece HMD Global nu a considerat ca telefonul este suficient de bine pregatit pentru a fi lansat pe piata, insa se pare ca lucrurile s-au schimbat. In clipul video de mai sus puteti vedea o prezentare video pentru Nokia 9 facuta in baza schitelor de productie pentru telefon, deci este cat se poate de clar faptul ca lansarea sa se apropie cu pasi repezi in momentul de fata, ceva ce este perfect normal.

https://twitter.com/nokiamobileru/status/1059774552224468995

Nokia 9. Ne asteptam sa vedem un ecran cu diagonala de 5.9 inch, chip Qualcomm Snapdragon 855 si 8 GB de memorie RAM, deci telefonul ar urma sa beneficieze de cel mai nou hardware, separat de Android 9. Daca Nokia 9 va fi intr-adevar prezentat in ianuarie, sau cel tarziu in februarie, atunci ne putem astepta ca lansarea sa aiba loc prin februarie, sau cel tarziu martie, insa deocamdata nu se stie si cat ar putea costa