Nokia 9. DATA pentru LANSARE a fost AVANSATA

Nokia 9. Data pentru lansare a telefonului finlandezilor a fost avansata, iata cand urmeaza sa fie prezentat dispozitivul si cand ar putea ajunge in magazine.

Nokia 9 lansare

Nokia 9. Data pentru lansare a acestui nou model de telefon a fost avansata de catre compania HMD Global, care se pare ca a pregatit telefonul cu mult mai repede decat spera acum cateva luni. Desi Nokia 9 a fost certificat pentru lansare inca de la inceputul acestui an, iata ca nici macar acum nu a fost lansat, insa conform unor informatii aparute astazi, se pare ca va ajunge in mainile consumatorilor din lumea intreaga undeva pe la inceputul anului 2019.

Nokia 9. Data pentru lansarea noului telefon fusese in septembrie amanata de catre finlandezi, punerea in vanzare fiind programata pentru luna martie, insa se pare ca ea a fost avansata pentru luna ianuarie. Mobile World Congress 2019 trebuia sa fie evenimentul in cadrul caruia Nokia 9 trebuia prezentat, insa se pare ca l-am putea vedea la CES 2019, sau in cel mai rau caz, abia undeva prin februarie, insa chiar si asa, vorbim despre o schimbare buna pentru fani.

Nokia 9. DATA pentru LANSARE a fost AVANSATA

Nokia 9. Telefonul a avut initial lansarea amanata deoarece HMD Global nu a considerat ca telefonul este suficient de bine pregatit pentru a fi lansat pe piata, insa se pare ca lucrurile s-au schimbat. In clipul video de mai sus puteti vedea o prezentare video pentru Nokia 9 facuta in baza schitelor de productie pentru telefon, deci este cat se poate de clar faptul ca lansarea sa se apropie cu pasi repezi in momentul de fata, ceva ce este perfect normal.

https://twitter.com/nokiamobileru/status/1059774552224468995

Nokia 9. Ne asteptam sa vedem un ecran cu diagonala de 5.9 inch, chip Qualcomm Snapdragon 855 si 8 GB de memorie RAM, deci telefonul ar urma sa beneficieze de cel mai nou hardware, separat de Android 9. Daca Nokia 9 va fi intr-adevar prezentat in ianuarie, sau cel tarziu in februarie, atunci ne putem astepta ca lansarea sa aiba loc prin februarie, sau cel tarziu martie, insa deocamdata nu se stie si cat ar putea costa

Articolul precedentiPhone XS. Apple va Folosi si Ecrane OLED de la LG
Articolul următoriPhone XS Max. Cum arata o Clona de 190 de Dolari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.