Huawei MATE X. Telefonul RIVAL pentru GALAXY X

Huawei MATE X. Acesta este telefonul pliabil gandit ca un rival pentru Samsung GALAXY X, chinezii avandu-l in dezvoltare de ceva vreme pentru lansare.

Huawei MATE X telefon

Huawei MATE X. Aceasta este denumirea pe care presa a acordat-o telefonului pliabil pe care compania chinezeasca il are in momentul de fata in dezvoltare, si pe care vrea sa-l lanseze ca un rival al Samsung GALAXY X. Huawei MATE X este in proces de dezvoltare ed pe la inceputul anului 2018, si a fost anuntat pentru lansare pana la sfarsitul acestui an, insa data de lansare a fost amanata pana la mijlocul anului 2019 din cauza faptului ca produsul e departe de a fi finalizat.

Huawei MATE X. In clipul video de mai jos puteti vedea un concept care ne prezinta cum ar putea arata noul telefon pliabil daca ar fi lansat, iar diferentele fata de ceea ce am vazut pentru Samsung GALAXY X sunt destul de mari. Cei de la Huawei au fost intrecuti de catre un producator chinez necunoscut cu lansarea unui telefon pliabil, iar Huawei MATE X va veni  cu mult in urma telefonului celor de la Samsung, sau poate chiar inclusiv a altora competitoare.

Huawei MATE X. Telefonul RIVAL pentru GALAXY X

Huawei MATE X. Spre deosebire de Samsung, care isi produce singura ecranele si controleaza mai mult din procesul de fabricatie, chinezii sunt obligati sa depinda de alte companii pentru a-si putea lansa telefonul. Asta ingreuneaza foarte mult procesul de dezvoltare al Huawei MATE X, si intarzie mai mult ziua in care lansarea va avea loc, iar de asta profita alte companii.

Huawei MATE X. In baza a ceea ce stim pana acum, acest telefon pliabil va functiona cu noul chip Kirin 980 al chinezilor, si urmeaza sa aiba integrat suport 5G, putand fi chiar primul telefon al chinezilor cu o asemenea tehnologie. Huawei MATE X ar putea fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, sau impreuna cu seria Huawei P30, insa deocamdata stim doar ca Huawei a ratat oportunitatea de a aduce o premiera interesanta pe piata.