Huawei MATE X: Cum ARATA Telefonul Pliabil – VIDEO

Huawei MATE X este telefonul pliabil pe care compania Huawei il va lansa pentru clientii din lumea intreaga, iar clipul video din acest articol iti arata design-ul.

Huawei MATE X ARATA Telefonul Pliabil VIDEO

Huawei MATE X este denumirea data, destul de sugestiv, telefonului pliabil pe care compania Huawei vrea sa il lanseze in toamna acestui an, totul fiind preluat de la Samsung GALAXY X, pe care Samsung l-a anuntat deja. Huawei MATE X urmeaza sa fie primul telefon pliabil anuntat de catre un producator, daca ne luam dupa ceea ce spun chinezii, insa zvonurile indica faptul ca telefonul va fi prezentat candva, si lansat mult mai tarziu.

Huawei MATE X urmeaza liniile mari ale unui telefon pliabil care se transforma dintr-un smartphone obisnuit intr-o tableta, dupa ce este deschis, ceva ce este anuntat si pentru telefonul pe care vrea sa-l lanseze compania Samsung. N-ar trebui sa fie de mirare faptul ca in clipul video de mai jos, un oncept, vedem exact acest lucru, Huawei MATE X din aceste imagini fiind facut in baza brevetelor de inventie pe care chinezii le-au inregistrat pana acum.

Huawei MATE X: Cum ARATA Telefonul Pliabil

Huawei MATE X ar putea veni cu doua camere in loc de 3, iar asta pentru ca deocamdata nu stim ce e posibil, si ce nu, cu design-ul unui telefon pliabil, spatiul din interiorul carcasei putand fi redus. Huawei MATE X ar putea avea deasemenea si un decupaj in ecran, asa cum se intampla cu si cu modelele actuale de pe piata, iar asta deoarece design-ul in sine are nevoie si de o camera frontala, care ar putea fi inclusa intr-o asemenea taietura.

Huawei MATE X este deocamdata doar o promisiune a celor de la Huawei, si nimic mai mult, iar asta pentru ca nu exista din partea chinezilor vreo posibila data la care ar urma sa fie anuntat noul smartphone pliabil. As vrea sa cred ca Huawei MATE X va fi nu doar prezentat, ci si lansat, de catre cei de la Huawei inaintea companiei Samsung, insa ramane de vazut daca planurile lor sunt cele pe care zvonurile ni le tot prezinta de cateva luni.