Samsung GALAXY X. OFICIAL, CAT COSTA si CAND e LANSAREA

Samsung GALAXY X. Cat costa si cand e lansarea sunt doua dintre marile intrebari ale tuturor oamenilor, iar compania Samsung a oferit primele informatii pentru a le raspunde.

Samsung GALAXY X costa lansare

Samsung GALAXY X. Prezentarea oficiala a primului telefon pliabil al coreenilor ne-a aratat o parte din viitorul smartphone-urilor, lumea intreaga putand vedea produsul la care Samsung lucreaza de peste 1 an, si pe care il tot promoveaza. In ciuda prezentarii, au ramas foarte multe necunoscute si intrebari, precum cat costa Samsung GALAXY X si cand e lansarea, iar coreenii n-au dorit sa ofere prea multe detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere pentru clienti.

Samsung GALAXY X. Cat costa nu stim deocamdata, iar cei de la Samsung au spus ca pretul va fi unul “potrivit” pentru un asemenea model de telefon, deci ne putem astepta la unul de peste 1000 de dolari. Unele zvonuri lansate in trecut au spus cat costa Samsung GALAXY X, iar pretul zvonit era plasat intre 1500 – 2000 de dolari, valoare foarte mare pentru orice fel de telefon, iar de aceea productoa va fi una limitata, de doar cateva sute de mii de unitati.

Samsung GALAXY X. OFICIAL, CAT COSTA si CAND e LANSAREA

Samsung GALAXY X. Cand e lansarea este o alta necunoscuta, iar coreenii au afirmat miercuri ca vor pune in vanzare telefonul cand va fi pregatit pentru a fi comercializat, iar desigur ca acesta nu este un indiciu clar cu privire la aparitia sa. Diverse zvonuri din lunile anterioare ne-au mai spus cand e lansarea Samsung GALAXY X, ea fiind initial anuntata pentru ianuarie 2019, insa se pare ca va avea loc mai tarziu pentru ca telefonul nu ar avea interfata pregatia pentru lansare deocamdata.

It will be in the market when we’re ready, probably sometime in the next year… Price wise, not yet decided. But will be set to be as appropriate as possible.

Samsung GALAXY X. Cat costa si cand e lansarea puteti vedea in raspunsul dat de catre compania Samsung mai sus, insa va puteti astepta la 1500 – 2000 de dolari, si prezentare dupa Samsung GALAXY S10. Primul telefon pliabil, care e o gluma in comparatie cu Samsung GALAXY X, costa 1300 de dolari, asa ca a va gandi ca produsul coreenilor va fi mai ieftin este o gluma, mai ales ca s-ar apropia de restul produselor premium pe care compania le vinde.

3 COMENTARII