SAMSUNG GALAXY S10. ANUNTUL OFICIAL Facut Azi

SAMSUNG GALAXY S10. In cursul acestei zile compania Samsung a facut un anunt oficial foarte important cu privire la telefonul pe care vrea sa il lanseze.

SAMSUNG GALAXY S10 exynos 9820 chip

SAMSUNG GALAXY S10. Astazi compania Samsung a facut un anunt foarte important cu privire la viitorul sau telefon mobil, informatia fiind promovata pe conturile de soecializare ale celor din Coreea de Sus. Mai exact, pentru ziua de 14 noiembrie a fost anuntata prezentarea noului procesor care va fi folosit in SAMSUNG GALAXY S10, acesta urmand a fi integrat intr-un chip Exynos 9820, succesorul actualului 9820 lansat in seriile puse in vanzare in cursul anului trecut.

SAMSUNG GALAXY S10. Noul chip Exynos 9820 este extrem de important pentru viitorul companiei Samsung deoarece va oferi puterea de procesare de care are nevoie telefonul pentru a ramane competitiv pe piata. Detalii privind noul chip Exynos 9820 al SAMSUNG GALAXY S10 nu se cunosc deocamdata, dar se speculeaza ca ar urma sa vina cu o premiera pentru companie, mai exact cu un chip neural dual-core, asa cum au Apple si Samsung de foarte mult timp.

SAMSUNG GALAXY S10. ANUNTUL OFICIAL Facut Azi

SAMSUNG GALAXY S10 exynos 9820

SAMSUNG GALAXY S10. Noul chip Exynos 9820 urmeaza sa fie produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, adica acelasi ca in cazul procesoarelor din iPhone XS, sau Huawei MATE 20 Pro, deci performantele ar trebui sa fie similare. In noul chip Exynos 9820 va exista nu doar un procesor mult mai puternic, ci si RAM mai bun, probabil DDR 5, dar si o placa video superioara, deci SAMSUNG GALAXY S10 ar trebui sa ofere performante cu mult mai bune decat cele ale seriilor actuale.

SAMSUNG GALAXY S10. Noul chip Exynos 9820 va fi prezentat pe 14 noiembrie de catre compania Samsung, insa productia efectiva va incepe fie in decembrie, fie la inceputul anului viitor, detalii clare nefiind cunoscute. Acelasi chip Exynos 9820 va fi folosit nu doar in SAMSUNG GALAXY S10, ci si in SAMSUNG GALAXY X, sau SAMSUNG GALAXY Note 10, asa ca il vom vedea in mult mai multe modele de telefoane ale Samsung decat v-ati imaginat pana acum.