Windows 10: Schimbarea MARE facuta in SECRET

Windows 10. O schimbare foarte importanta a fost facuta in secret de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de calculatoare, iata ce vei putea face acum.

Windows 10 cortana

Windows 10. O schimbare faorte importanta a fost facuta in secret de catre compania Microsoft, ea fiind descoperita abia recent de catre unul dintre cei care testeaza versiunea beta cu build-ul 19H1. In imaginea de mai jos puteti vedea despre ce schimbare este forba, insa in esenta, Windows 10 va avea Cortana separata de sistemul de cautare existent in cadrul sistemului de operare, astfel ca utilizatorii nu vor mai fi obligati sa foloseasca asistentul personal.

Windows 10. Decizia de a separa Cortana de sistemul de cautare al fisierelor din cadrul sistemului de oeprare va fi cu siguranta laudata de catre foarte multe persoane, mai ales ca numarul celor care folosesc asistentul personal e destul de mic. In momentul de fata, daca nu este dezactivata Cortana, ea va fi vizibila in interfata pentru cautarea de fisiere, iar multa lume s-a plans ca ea mai mult incurca decat ajuta, asa ca Microsoft incepe sa si reactioneze in mod pozitiv.

Windows 10: Schimbarea MARE facuta in SECRET

Windows 10 cortana 1

Windows 10. Ca parte a acestei schimbari, Cortana urmeaza sa faca parte dintr-o interfata numita Conversation Canvas, pe care o puteti vedea mai jos, asa ca stiti si cum urmeaza sa arate totul cand actualizarea cu aceasta schimbare va fi oferita. Practic, Windows 10 va avea o experienta mult mai buna pentru cautarea de fisiere in cadrul calculatoarelor, ceva ce a fost schimbat radical cu Windows 10 si Cortana, insa iata ca lucrurile vor reveni intr-un final la normal.

Windows 10. A avut aceasta functie descoperita fara ca Microsoft sa ofere detalii clare cu privire la ceea ce intentioneaza sa faca, iar pana acum nu a oferit vreo explicatie pentru modificarea substantiala pe care a gandit-o. E putin probabil ca Microsoft sa ofere prea multe informatii privind aceasta modificare inainte ca actualizarea efectiva sa fie lansata, insa desigur ca multe lucruri s-ar putea schimba intre timp, asa ca ramane de vazut ce am putea afla.