Samsung GALAXY F. PRETUL si DATA de LANSARE, OFICIAL

Samsung GALAXY F. Pretul si data de lansare au fost dezvaluite de catre un oficial al companiei Samsung, iata cat de mult va costa primul telefon pliabil.

Samsung GALAXY F pret lansare

Samsung GALAXY F. Pretul si data de lansare au fost anuntate in mod oficial si surprinzator astazi, compania coreeana luand decizia de a oferi aceste detalii pentru noul model de telefon inainte de a-l pune efectiv in vanzare. Samsung GALAXY F urmeaza sa fie denumirea oficiala a telefonului, litera F venind de la cuvantul foldable, iar ea a fost zvonita in cateva randuri inainte de prezentarea de saptamana trecuta, alegerea sa fiind una cat se poate de logica.

Samsung GALAXY F. Data de lansare pentru noul telefon va coincide cel mai probabil cu cea a seriei Samsung GALAXY S10, iar asta pentru ca acum coreenii vor sa aduca telefonul pe piata undeva prin martie. Conform informatiilor aparute astazi, Samsung GALAXY F ar trebui sa fie prezentat impreuna cu seria Samsung GALAXY S10, cel mai probabil in luna februarie, in cadrul Mobile World Congress, iar lansarea in tandem ar trebui sa se faca doar cateva saptamani mai tarziu.

Samsung GALAXY F. PRETUL si DATA de LANSARE, OFICIAL

Samsung GALAXY F. Pretul noului model de telefon ar trebui sa fie de minim 1770 de dolari, sau 2 milioane de woni, adica undeva pe acolo pe unde ne-au spus si diverse zvonuri ca ar trebui sa fie. Am auzit in diverse randuri ca Samsung GALAXY F urmeaza sa coste intre 1500 si 2000 de dolari, iar primele informatii oficiale confirma fara dubiu faptul ca telefonul va fi chiar atat de scump precum se temeau oamenii, deci daca il doriti, ar trebui sa pregatiti banii.

According to the sources, the South Korean tech giant plans to unveil the flagship Galaxy S10 smartphone in February, followed by the presumed foldable Galaxy F and another edition of the Galaxy S10 that runs on the 5G network in March. While the price of the foldable smartphone has not been decided, industry watchers said it may cost around 2 million won (US$1,770). The steep price is expected to limit sales.

Samsung GALAXY F. Pretul si data de lansare nu sunt o surpriza, mai toate informatiile de pana acum sugerau exact ceea ce spune acum presa din Coreea de Sud, cu informatii preluate mai mult ca sigur de la presedintele diviziei mobile. Acestea fiind spuse, Samsung GALAXY F va fi lansat in martie, impreuna cu seria Samsung GALAXY S10, si va costa mai mult decat oricare alt model de telefon lansat pana acum de catre coreeni pe piata.

6 COMENTARII