Volkswagen. Masinile pot fi CONTROLATE cu Siri

Volkswagen. Masinile pot fi acum controlate cu Siri multumita unei noi functionalitati lansate de catre producatorul de automobile pentru clientii sai.

Volkswagen siri

Volkswagen. Producatorul german de automobile a anuntat astazi lansarea unor noi functii pentru aplicatia VW Car-Net disponibila pentru utilizatorii care au telefoane iPhone. Mai exact, acestia pot folosi asistentul personal Siri, si scurtaturile din iOS 12, pentru a-si controla masinile Volkswagen folosindu-si doar vocea, ceva ce este cu adevarat grozav, mai ales ca se face de la distanta.

Volkswagen. Compania germana a implementat scurtaturi pentru Siri care permit inchiderea si deschiderea masinii folosind sistemul de inchidere centralizata, sau verificarea autonomiei disponibile. Mai mult decat atat, utilizatorii de masini Volkswagen electrice pot verifica si ce cantitate de energie se afla in baterie, sau pot activa alarma masinii.

Volkswagen. Masinile pot fi CONTROLATE cu Siri

Volkswagen. Folosind Siri detinatorii acestui tip de masini pot deasemenea sa porneasca, ori sa opreasca incarcarea bateriei masinii, sa porneasca degivrarea geamurilor, sa incalzeasca masina, sau sa o localizeze. Volkswagen percepe un abonament lunar pentru folosirea sistemului Car-Net, dar asa fac si mult alti producatori de automobile cu sistemele proprii.

Volkswagen. Daca functionalitatea vi se pare a fi banala, atunci imaginati-va ca in timp ce va pregatiti pentru a merge la serviciu, in oras, etc, puteti rosti cateva cuvinte, iar cand ajungeti la masina, ea e incarcata, calda, sau rece. Totul face parte din viitorul pe care unii au ocazia sa il traiasca, si altii, a se citi romanii, il vor vedea abia peste cateva decenii, cand vor ajunge aceste tehnologii si la noi, de la Volkswagen, sau alti producatori.