Samsung GALAXY X. OFICIAL, Design REAL ASCUNS, cum ar ARATA

Samsung GALAXY X. Noul design a fost ascuns de catre Samsung in timpul prezentarii, iata cum ar putea arata in realitate noul telefon pliabil al coreenilor.

Samsung GALAXY X design real

Samsung GALAXY X. Design-ul real al primului telefon pliabil al companiei Samsung a fost ascuns in prezentarea care a fost facuta saptamana trecuta, deci tot ceea ce am vazut nu este versiunea finala a telefonului. Un reprezentant al companiei coreene a confirmat faptul ca telefonul Samsung GALAXY X prezentat pentru lumea intreaga era de fapt ascuns intr-o carcasa speciala pentru ca felul in care arata el intr-adevar sa nu fie dezvaluit pentru competitori.

Samsung GALAXY X. Practic, noi am vazut doar felul in care se pliaza ecranul si cum arata unele imagini pe acesta, insa nu am vazut design-ul final si real pe care urmeaza sa il aiba telefonul coreenilor. In aceasta idee, Samsung GALAXY X urmeaza sa fie totusi o surpriza in materie de design, pentru ca pana in punctul in care va fi efectiv lansat in versiunea finala, nu vom sti foarte clar care sunt in realitate surprizele pregatite de catre coreeni pentru noi.

Samsung GALAXY X. OFICIAL, Design REAL ASCUNS, cum ar ARATA

Samsung GALAXY X. In clipul video de mai sus puteti vedea un concept pentru ceea ce se crede a fi versiunea finala a telefonului, iar daca va arata asa in realitate, atunci va fi extrem de popular in randul fanilor companiei Samsung, si nu numai. Coreenii au aratat ca sunt capabili sa faca un telefon pliabil care chiar functioneaza asa cum este prezentat, iar Samsung GALAXY X ar trebui sa fie cu adevarat impresionant, spre deosebire de primul telefon pliabil facut de catre Royole.

Samsung GALAXY X. Tot ieri ni s-a spus ca acest telefon pliabil urmeaza sa fie produs in peste 1 milion de exemplare, si ca lansarea sa ar trebui sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019, ce va avea loc pe final de februarie in Barcelona. Lansarea Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba loc in luna martie a anului 2019, iar pretul pe care urmeaza sa il perceapa coreenii va atinge valoarea de aproximativ 1800 de dolari, deci va fi extrem de scump.

14 COMENTARII

  1. Serios ai motor renault pe mercedes? Nu stiam ca mercedes are motoare renault decat pe clasa mica…eu pe a mea nici nu aveam aceasta varianta si nici nu cred ca va exista vreodata

  2. Cum am spus , asta e viitorul .
    Ce sa dai mai dai banii pe smartphone , tableta , laptop cand viitorul ne aduce simplitate si mobilitate .

  3. Ciocu mic, SRB e cel mai bogat de aici. Mai are inca 30 de ani si termina ratele la banci, leasing ul la mertan si ratele la electrocasnice + iphone. Oamenii ca el imi provoava o ScRBa , n ai treaba.

  4. Si tu faci la fel pamanteanule , tot ce ai de la Apple sunt variante mai ieftine semn ca strangi din fesieri cand vine vorba $$
    Hai sa te vad ,, cumperi iPad Pro 1BT ,, sa nu ma iei cu tampenii ca nu ai ce face cu stocarea ca primesti 6 GB RAM , i7 se incinge , etc ??? Sa te vad , dai 1899 € ??
    Sa te vad bogatia si mandria noastra cum dai tu ca esti mare fanatic Apple 13.926€ pe un iMac Pro , daca fanii concurentei sunt carpa in fund sa te vad cum pui factura cu cei 7200 € platiti pe MacBook Pro .
    Ma laud ca am Mercedes dar il cumpar cu motor de Renault Megane .
    Sunt satul de bogatia voasta , intotdeauna veti alege ieftineala ca nu aveti ce face cu topul ???

  5. Daca ai doar parte de anturaj din acela,schimba anturajul daca nu iti place si esti satul “de bogatia lor”. Nu te mai plange ca observ ca multi saraci ca tine se transforma in muieri plangacioase.

  6. Eu ce am de la apple este ce am nevoie..eu nu am xr de ex cel mai ieftin iphone sau cel mai ieftin mac ci varianta cea mai scumpa and so on
    Va plangeti pt fiecare 100$ in loc sa faceti ceva sa castigati mai mult, dar nah pt saraci este gratis si mai bine sa va plangeti

  7. Serios ai motor renault pe mercedes? Nu stiam ca mercedes are motoare renault decat pe clasa mica…eu pe a mea nici nu aveam aceasta varianta si nici nu cred ca va exista vreodata