Samsung GALAXY X. OFICIAL, Design REAL ASCUNS, cum ar ARATA

Samsung GALAXY X. Noul design a fost ascuns de catre Samsung in timpul prezentarii, iata cum ar putea arata in realitate noul telefon pliabil al coreenilor.

14

Samsung GALAXY X design real

Samsung GALAXY X. Design-ul real al primului telefon pliabil al companiei Samsung a fost ascuns in prezentarea care a fost facuta saptamana trecuta, deci tot ceea ce am vazut nu este versiunea finala a telefonului. Un reprezentant al companiei coreene a confirmat faptul ca telefonul Samsung GALAXY X prezentat pentru lumea intreaga era de fapt ascuns intr-o carcasa speciala pentru ca felul in care arata el intr-adevar sa nu fie dezvaluit pentru competitori.

Samsung GALAXY X. Practic, noi am vazut doar felul in care se pliaza ecranul si cum arata unele imagini pe acesta, insa nu am vazut design-ul final si real pe care urmeaza sa il aiba telefonul coreenilor. In aceasta idee, Samsung GALAXY X urmeaza sa fie totusi o surpriza in materie de design, pentru ca pana in punctul in care va fi efectiv lansat in versiunea finala, nu vom sti foarte clar care sunt in realitate surprizele pregatite de catre coreeni pentru noi.

Samsung GALAXY X. OFICIAL, Design REAL ASCUNS, cum ar ARATA

Samsung GALAXY X. In clipul video de mai sus puteti vedea un concept pentru ceea ce se crede a fi versiunea finala a telefonului, iar daca va arata asa in realitate, atunci va fi extrem de popular in randul fanilor companiei Samsung, si nu numai. Coreenii au aratat ca sunt capabili sa faca un telefon pliabil care chiar functioneaza asa cum este prezentat, iar Samsung GALAXY X ar trebui sa fie cu adevarat impresionant, spre deosebire de primul telefon pliabil facut de catre Royole.

Samsung GALAXY X. Tot ieri ni s-a spus ca acest telefon pliabil urmeaza sa fie produs in peste 1 milion de exemplare, si ca lansarea sa ar trebui sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019, ce va avea loc pe final de februarie in Barcelona. Lansarea Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba loc in luna martie a anului 2019, iar pretul pe care urmeaza sa il perceapa coreenii va atinge valoarea de aproximativ 1800 de dolari, deci va fi extrem de scump.