Samsung GALAXY X. SECRETUL ASCUNS la Prezentarea Oficiala

Samsung GALAXY X. Un secret urias a fost ascuns in cadrul prezentarii oficiale de catre compania coreeana, iata ce componenta cheie e diferita si nu e finalizata.

Samsung GALAXY X articulatie

Samsung GALAXY X. Prezentarea oficiala a telefonului pliabil al coreenilor a avut loc saptamana trecuta, insa desigur ca nu tot ceea ce s-a vazut in cadrul ei a fost 100% adevarat, si e bine ca toata lumea sa stie asta. Samsung GALAXY X a fost ascuns intr-o carcasa speciala pentru ca design-ul sau final nu este deocamdata stabilit, dar si pentru ca Samsung nu a dorit ca ai sai competitori sa stie ce anume pregateste compania pentru lansarea oficiala.

Samsung GALAXY X. O componenta cheie care inca nu a fost aleasa definitiv pentru folosire in telefon este articulatia, balamaua, exterioara care va tine cele doua ecrane lipite, si se va indoi impreuna cu telefonul in sine. Se pare ca o companie numita KH Vate a prezentat nu mai putin de 5 modele de articulatii pentru coreeni, insa pana acum ei nu au luat o decizie finala cu privire la componenta pe care o vor folosi pentru telefoanele pe care le vor lansa in martie 2019 pe piata.

Samsung GALAXY X. SECRETUL ASCUNS la Prezentarea Oficiala

Samsung GALAXY X articulatie 1

Samsung GALAXY X. Din moment ce nu s-a ales articulatia care va fi folosita pentru a deschide telefonul si a tine ecranele lipite intre ele, e posibil ca deschiderea sa se faca printr-un sistem de tip slide, sai unul similar cu cel al telefoanelor cu clapeta. Practic, in momentul de fata, Samsung GALAXY X s-ar putea deschide in orice fel de mod, iar articulatia ar urma sa fie acoperita cu un material de tip corugat, asa ca va fi interesant de vazut cum va arata design-ul final.

Samsung SDC2018 has released a prototype of the folder folder, but the actual product will have different folding functions. Partners who have been developing hinges for the Samsung FolderBB have prepared various versions of the hinge, but Samsung has not yet decided which hinge to use. It is designed to leave fine space so that two panels can touch each other when the smartphone is folded so that it will not be broken by impact. In addition, it is said that equipped with a gear so that the folder can be folded step by step. It is similar to the way a laptop can be deployed at a consumer angle.

Samsung GALAXY X. Stiam deja ca nu vom vedea chiar versiunea finala a telefonului pliabil in cadrul conferintei de saptamana trecuta, insa am vazut totusi mai mult decat spuneau unii, adica nu doar interfata, ci si un prototip real. Samsung GALAXY X este programat pentru a fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 din Barcelona, iar lansarea ar urma sa aiba loc undeva in cursul lunii martie a anului 2019, cel mai probabil pe la jumatatea lunii.