Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functiile EXCLUSIVE

Samsung GALAXY S10. Primele functii exclusive pentu noul model de telefon au fost dezvaluite, iata ce vor avea ele in premiera pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S10 8k

Samsung GALAXY S10. Doua functii exclusive au fost anuntate ieri de catre compania coreeana pentru noul sau model de telefon, ele fiind, desigur, implementate in premiera, iar asta le face cu atat mai interesante. Vorbim despre o prima noua functie pentru Samsung GALAXY S10 care va veni cel mai probabil impreuna cu noul chip Exynos 9820, iar cel Qualcomm Snapdragon 855 ar trebui sa o ofere deasemenea, pentru ca toata lumea sa se bucure de ea.

Samsung GALAXY S10. Vorbesc despre functia care permite inregistrarea de clipuri video 8K folosind telefoanele coreenilor, ceva ce pana in momentul de fata niciun alt model de telefon nu a oferit pentru utilizatori. In momentul de fata inregistrarea de clipuri video 4K este posibila pe cam toate telefoanele importante de pe piata, insa inregistrarea 8K pe Samsung GALAXY S10 ar fi o premiera greu de egalat de catre alti producatori, iar aici ar puea avea Samsung mult de castigat.

Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Functiile EXCLUSIVE

Samsung GALAXY S10. Cea de-a doua functie exclusiva care urmeaza sa fie oferita pentru noul model de telefon este inregistrarea 4K la 150 FPS, adica slow motion la calitate foarte ridicata, cu noul model de telefon. Pana acum au fost lansate diverse functii care permit inregistrarea slow motion la maxim 960 FPS, insa niciuna dintre ele in format 4K, dar Samsung GALAXY S10 urmeaza sa doboare si aceasta bariera pentru a le oferi clientilor ceva ce vor dori sa cumpere telefonul.

Samsung GALAXY S10. Aceste doua functii pentru inregistrarea de clipuri video pot fi foarte importante pentru multi oameni, insa in cazul ambelor vine si o problema in ceea ce priveste redarea lor pe calculatoare, sau internet. YouTube e singura platforma care poate reda 8K, si cu anumite limite, dar in ceea ce priveste calculatoarele, inregistrarile facute cu Samsung GALAXY S10 nu vor putea fi redate decat pe cele mai performante dintre ele.