Google. Functia UIMITOARE pentru Motorul de Cautare

Google. O noua functie uimitoare a fost descoperita pentru motorul de cautare folosit de miliarde de oameni de pe planeta, iata ce schimbare este oferita.

Google comentarii

Google. Compania americana pregateste o functie uimitoare pentru motorul de cautare, iar asta pentru ca nimeni nu s-a gandit vreodata ca ar putea vedea asa ceva oferit in Google Search, insa iata ca lucrurile se schimba. Mai exact, Google intentioneaza sa le permita oamenilor sa lase comentarii la rezultatele care sunt afisate in motorul de cautare Google Search, ceva ce nimeni nu credea ca ar putea fi oferit vreodata de catre americani pentru generatorul de venituri.

Google. Pentru inceput compania americana le va permite utilizatorilor sa lase comentarii doar pentru evenimentele sportive, astfel ca toti cei care cauta informatii despre un meci, vor putea vedea comentarii in rezultatele de cautari. Cei de la Google listeaza aceasta functionalitate in sectiunea Your Contributions din cea mai recenta versiune beta a aplicatiei Google, care permite efectuarea de cautari prin Google Search, si afiseaza rezultate pentru cautarile facute deja acolo.

Google. Functia UIMITOARE pentru Motorul de Cautare

Google comentarii 1

Google. Compania deja permite lasarea de review-uri pentru rezultatele care au la baza cautari pentru filme, show-uri TV, carti, etc, insa iata ca si pentru evenimentele sportive urmeaza sa fie oferit acelasi licri. Deocamdata comentariile pot fi lasate doar pentru diverse tipuri de meciuri care se desfasoara in timp real, si e posibil ca Google sa elimine acele comentarii dupa ce meciurile se termina, insa avand in vedere ca totul e doar in faza de test, ramane de vazut ce va fi descoperit.

Google. Decizia de a permite lasarea de comentarii pentru evenimente sportive este una foarte interesanta, si se crede ca schimbarea ar avea legatura cu eliminarea Google+, si nevoia de a inlocui acea platforma cu altceva. Daca Google va lansa aceasta functie pentru motorul de cautare, atunci ea va fi disponibila doar in SUA, pentru un numar foarte limitat de evenimente sportive, si nu se stie cand va ajunge sa fie disponibila inclusiv in Romania.