Huawei. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE Telefonului Pliabil

Huawei. Primele specificatii pentru viitorul telefon pliabil au fost dezvaluite in exclusivitate de catre operatorii de telefonie mobila, iata ce au anuntat ei.

huawei telefon pliabil

Huawei. Specificatiile telefonului pliabil pe care chinezii il pregatesc pentru lansare au fost dezvaluite astazi de catre presa din Coreea de Sud, cea care de obicei are informatii disponibile cu privire la telefoanele companiei Samsung. Conform presei, Huawei le-a prezentat operatorilor de telefonie mobila din tara un prototip al telefonului pliabil care ar urma sa fie pus in vanzare, impreuna cu unele dintre specificatiile pe care versiunea finala a telefonului urmeaza sa le aiba.

Huawei. Conform operatorilor de telefonie mobila din Coreea de Sud, telefonul pliabil al chinezilor urmeaza sa aiba suport pentru retelele 5G de telefonie din tara, deci va fi lansat cel mai devreme in vara anului viitor. Coreea de Sud a fost aleasa pentru lansarea unui telefon cu conectivitate 5G pentru ca acolo sunt deja lansate retele 4.5G cu viteze de peste 1 Gbps, si urmeaza sa fie lansate curand si cele 5G, cu extindere la nivel national, probabil primele atat de mari, din intreaga lume.

Huawei. EXCLUSIV, SPECIFICATIILE Telefonului Pliabil

Huawei. Separat de informatia privind existenta 5G printre specificatii, reprezentantii operatorilor au confirmat deasemenea ca telefonul pliabil al chinezilor va fi mai mare decat Samsung GALAXY X. Cand este pliat, telefonul urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5 inch, iar cand este deschis va avea una de 8 inch, deci Huawei va lansa un telefon mai impunator decat cel al Samsung, care are 4.6 inch cand e pliat, si 7.3 inch cand este deschis.

We have confirmed Huawei FolderBoop to support 5G network. We can not disclose specific designs, specifications, usage patterns, etc., but it was more complete than expected. When folded and unfolded, the screen sizes were 5 inches and 8 inches, respectively, which were reported to be 0.4 inches and 0.7 inches larger than Samsung Electronics folder blades (4.6 inches and 7.3 inches).

Huawei. Practic, acum chinezii incearca sa aduca telefonul cat mai repede pe piata, incercand sa il prezinte in mod oficial, probabil, impreuna cu cei de la Samsung, insa deocamdata nu exista confirmari sigure pentru aceasta informatie. Era de asteptat ca Huawei sa incerce sa isi lanseze telefonul pliabil cat mai repede pe piata, iar informatiile de acum confirma cat de mult isi doresc ei sa nu ramana in urma cu dezvoltarea unui telefon pliabil pentru consumatori.