Samsung GALAXY X. SURPRIZA, NOI IMAGINI si CATE Modele se Lanseaza

Samsung GALAXY X. O surpriza uriasa a aparut astazi, dupa publicarea unor noi imagini cu design-ul, dar si a unor informatii privind modelele pregatite pentru lansare.

samsung galaxy x imagini modele

Samsung GALAXY X. Ziua de luni aduce o surpriza majora pentru viitorul model de telefon pliabil al companiei coreene, iar asta pentru ca noi imagini ne ofera o privire mai clara pentru modul in care el urmeaza sa fie folosit de catre clienti. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca telefonul care este descris de catre Samsung in brevetele sale de inventie seamana foarte bine cu versiunea finala a Samsung GALAXY X prezentata pe scena conferintei coreenilor, de la inceputul lunii.

Samsung GALAXY X. Telefonul prezentat in aceste imagini nu are vreo carcasa de protectie, asa cum am vazut la versiunea prezentata in mod oficial, deci acesta ar trebui sa fie design-ul final pe care telefonul ar trebui sa il aiba. Chiar Samsung a recunoscut ca telefonul prezentat pentru lumea intreaga nu are design-ul in versiunea finala, iar asta inseamna ca Samsung GALAXY X inca mai ascunde cateva surprize interesante pentru momentul in care va fi lansat.

Samsung GALAXY X. SURPRIZA, NOI IMAGINI si CATE Modele se Lanseaza

samsung galaxy x imagini modele 1

Samsung GALAXY X. Separat de aceste imagini, v-am spus astazi ca presedintele diviziei mobile a companiei coreene a recunoscut faptul ca exista o criza in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri in momentul de fata. Printre promisiunile facute de catre el pentru rezolvarea problemelor se numara si o afirmatie in care se face referire la multiple modele ale Samsung GALAXY X care ar fi pregatite pentru lansare, ceva ce pana acum nu am auzit de la cineva.

… sorry about the currently struggling status of the Samsung smartphone business and will do my best to overcome the crisis with the upcoming Galaxy 10 and foldable phones.

samsung galaxy x imagini modele 2

Samsung GALAXY X. Lansarea a fost anuntata pentru o singura versiune, dar nu e exclus ca modele speciale cu conectivitate 5G, si fara, sa fie anuntate de catre coreeni, mai ales ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat in acelasi mod, dar mai multe detalii cu privire la noutati vom afla in cadrul Mobile World Congress 2010 din Barcelona, atunci cand urmeaza sa aiba loc lansarea oficiala a noilor modele de telefoane pentru clientii din lumea intreaga.