Digi Mobil. Oferta UNICA pe Piata din Romania

Digi Mobil. Operatorul a anuntat o oferta unica pe piata din Romania, clientii celor de la RCS & RDS beneficiind de ceva ce nu au la alta companie concurenta.

digi mobil cartela

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila are o oferta unica pentru piata din Romania, sau cel putin asta spun reprezentantii sai dupa ce au anuntat zilele trecute cateva servicii noi, plus alte schimbari. Digi Mobil are in momentul de fata pentru cartelele preplatite o perioada de valabilitate de 3 luni de zile, ceea ce reprezentantii RCS & RDS numesc o oferta unica pentru piata din Romania, ceea ce estea devarat, insa exclusivitatile nu se opresc doar aici.

Digi Mobil. Practic, un client plateste o data pentru o oferta de cartela prepay, dar nu trebuie neaparat s-o reactiveze dupa o luna, ci se poate folosi timp de 3 luni de beneficiile ei, ceva ce niciun alt operator de telefonie mobila din Romania nu ofera, iar la nivel global sunt foarte putini care o fac. Conform reprezentantilor Digi Mobil, clientii care folosesc in retea cartele preplatite au deasemenea posibilitatea de a cumula doua optiuni de voce, si doua optiuni de internet pentru utilizare lunara.

Digi Mobil. Oferta UNICA pe Piata din Romania

Digi Mobil. Recent cei de la RCS & RDS au anuntat rezultatele financiare pentru T3 2018, si s-au laudat cu cresteri in numarul de abonati pentru serviciile de televiziune, internet, sau telefonie fixa. Cu ceea ce RCS & RDS nu s-a laudat este o crestere pentru numarul de abonati ai Digi Mobil, sau macar cu noi cifre privind abonamentele si cartelele active, spunand doar ca a atras 183.000 de portari, iar asta ar putea sugera ca nu ar exista o evolutie pentru numarul de clienti.

Pe lângă avantajul creșterii vitezei la transferul de date, ofertele noastre au și alte beneficii, cum ar fi: minute nelimitate și internet mobil, perioadă de valabilitate de trei luni, ofertă unică pe piața românească, și posibilitatea de a cumula două opțiuni pentru serviciile de voce și, respectiv, două opțiuni pentru internet mobil. Pe principiul mai mult, la același preț, în funcție de necesitățile sale, un client mai poate opta pentru oferta cu o valabilitate de 3 luni, achitând același preț ca pentru serviciul cu valabilitate de o lună. Acestea pot fi activate simultan în orice moment pe durata de valabilitate a creditului.

Digi Mobil. In 2018 operatorul de telefonie mobila a atras cel mai mare numar de portari la nivel national, avand parte de o popularitate foarte mare in randul celor care nu erau multumiti de serviciile de care aveau parte. Preturile mici pentru abonamente sunt principalul motiv pentru care Digi Mobil are succes atat de mare in Romania, dar daca n-au fost oferite date privind evolutia numarul de abonati, e posibil ca situatia nu fie chiar atat de „roz”.

Articolul precedenteMAG. Reducerile de 3200 de LEI pentru Smartwatchuri
Articolul următorFacebok PROBLEME MARI de Functionare la Nivel Global
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.