Fortnite. SCHIMBARI URIASE Anuntate de Epic Games

Fortnite. O serie de schimbari foarte importante au fost anuntate de catre compania Epic Games pentru utilizatori, iata ce noutati neasteptate sunt oferite.

Fortnite shotgun

Fortnite. Schimbari uriase au fost anuntate de catre Epic Games pentru versiunea 3.61 a jocului, la doar cateva zile dupa ce a fost dezvaluit oficial faptul ca evenimentul Winter Royale, cu premii mari, va fi organizat pe cateva continente. Inainte ca nebunia sa inceapa acolo, cei de la Epic Game au anuntat ca in Fortnite va fi inclus celebrul personaj animat Wreck-it Ralph, iar jucatorii il vor putea folosi ca skin pentru sesiunile de joc in care vor participa in lumea virtuala.

Fortnite. Personajul Wreck-it Ralph a fost vazut pe un ecran unde era proiectat un film in cadrul lumii virtuale din joc, iar asta a confirmat faptul ca el urmeaza sa faca parte din titlu, ceva ce multi jucatori asteapta cu nerabdare. Desigur ca acesta nu ar fi primul personaj celebru care ar fi inclus in Fortnite de catre compania Epic Games pentru utilizatorii sai, asta dupa ce inclusiv un skin pentru John Wick si-a facut la un moment dat aparitia in lumea virtuala.

Fortnite. SCHIMBARI URIASE Anuntate de Epic Games

Fortnite. Separat de asta, compania Epic Games a anuntat intr-un final ca va rezolva una dintre cele mai mari plangeri ale jucatorilor, mai exact va face shotgun-urile mult mai eficiente in a omora ati jucatori. Foarte multa lume s-a tot plans din cauza faptului ca in Fortnite shotgun-urile nu sunt eficiente, in special in spatiile inchise, desi ar trebui sa fie capabile sa distruga orice in momentul in care sunt folosite cu precizie, dar multi se plang de faptul ca sunt cam inutile.

Fortnite. Conform celor de la Epic Games, fiecare shotgun va avea damage facut cu minim 3 alice trase de catre jucator, chiar daca nu mai 1, sau 2, ating efectiv celalalt jucator, deci ele devin mult mai eficiente. Toate aceste modificari facute de catre Epic Games pentru Fortnite vor fi disponibile in saptamanile urmatoare, unele ca parte a actualizarii 6.31, altele fiind oferite in mod automat prin schimbari facute direct din serverele companiei.