Samsung GALAXY X. EXCLUSIV, DETALIILE NECUNOSCUTE pana acum

Samsung GALAXY X. Multe dintre noutati sunt cunoscute, dar cateva detalii importante au ramas necunoscute pana recent, iata ce surprize pregateste Samsung.

Samsung GALAXY X 512 gb

Samsung GALAXY X. Foarte multe detalii sunt cunoscute in legatura cu noul model de telefon al coreenilor, insa existau pana recent si cateva detalii despre care nimeni nu stia nimic, desi sunt foarte importante. Mai exact, aflam in sfarsit cat spatiu de stocare va avea intr-adevar noul model de telefon al coreenilor, dar si care vor fi culorile in care va fi vandut Samsung GALAXY X pentru clientii din lumea intreaga, detaliile venind de la surse cat se poate de credibile.

Samsung GALAXY X. Conform surselor apropiate companiei coreene, noul model de telefon va fi pus in vanzare la nivel global cu 512 GB spatiu de stocare, adica maximul care poate fi oferit pentru orice model de smartphone in momentul de fata. Avand in vedere ca Samsung GALAXY X va fi vandut la pretul de 1800 de dolari, minim, era de asteptat ca specificatiile sa fie unele de top, iar a include 512 GB spatiu de stocare in smartphone este ceva cat se poate de logic.

Samsung GALAXY X. EXCLUSIV, DETALIILE NECUNOSCUTE pana acum

Samsung GALAXY X. Separat de faptul ca telefonul va avea 512 GB spatiu de stocare, iata ca aflam si ca noul telefon pliabil va fi vandut de catre compania coreeana doar in versiuni de culoare argintie si neagra, pentru inceput. Avand in vedere ca Samsung GALAXY X este mai greu de produs decat un telefon normal, e logic sa fie vandut in versiuni limitate in ceea ce priveste culorile carcase, alti producatori fiind obligati sa aiba strategii similare pentru produse.

We can also exclusively reveal some information about the Galaxy F foldable smartphone. Model number SM-F900U will be available with 512GB of internal storage. We have already revealed the European and Asian variants of this device – SM-F900F and SM-F900N – respectively. Samsung will be rolling out this device worldwide and it will be available in Silver and Black colors.

Samsung GALAXY X. Desi culorile sunt importante pentru multi, mai important este spatiul de stocare, iar cu cat este disponibil mai mult pentru utilizatori, cu atat mai multe informatii pot fi stocate de catre acestia. In momentul de fata cam toti competitorii importanti ai companiei Samsung vand smartphone-uri care au pana la 512 GB spatiu de stocare, asa ca un Samsung GALAXY X fara atat de mult spatiu de stocare nu putea fi lansat la 1800 de dolari.