Samsung GALAXY X. PRETUL in EUROPA va fi URIAS

Samsung GALAXY X. Pretul european pentru noul model de telefon va fi unul urias, compania coreeana dezvaluind deja pentru parteneri cat va cere pe smartphone.

Samsung GALAXY X pret

Samsung GALAXY X. Pretul din Europa pentru noul telefon pliabil al coreenilor a fost dezvaluit, iar asa cum se astepta toata lumea, acesta va fi unul foarte mare, deci fanii vor trebui sa preagateasca sume serioase. Conform unor informatii furnizate de catre un operator de telefonie mobila din Marea Britanie, Samsung GALAXY X va fi vandut in exclusivitate in reteaua EE acolo, iar pretul pentru care va putea fi cumparat va fi situat intre 1500 – 2000 de lire.

Samsung GALAXY X. Pretul in alte tari din Europa ar urma sa inceapa de pe la 1700 de euro, si ar putea ajunge pana la 2250 de euro, absolut ridicol pentru un telefon mobil, fie el si unul care se pliaza. In SUA Samsung GALAXY X ar urma sa coste intre 2000 si 2600 de dolari, enorm pentru orice fel de smartphone, de acesti bani putand fi cumparate laptop-uri care ofera o utilitate mult mai mare pentru clienti decat un telefon pliabil, si vanzarile vor fi mai mult ca sigur mici.

Samsung GALAXY X. PRETUL in EUROPA va fi URIAS

Samsung GALAXY X. Preturile diferite au la baza configuratiile variate in care telefonul ar urma sa fie pus in vanzare, deci acea informatie conform careia doar o versiune cu 512 GB spatiu de stocare va fi lansata, nu e prea adevarata. Chiar si asa, cu un pret de pornire de 1700 de euro, Samsung GALAXY X va fi un telefon pe care multi il vor vedea si folosi doar in magazinele care-l vor avea expus, pentru ca in rest, extrem de putini oameni il vor cumpara.

Samsung’s folding phone – which could be called the Galaxy X, the Galaxy F, or according to the most recent rumors, the Galaxy Flex – is finally coming soon, but if you want it prepare to pay a lot, as the latest report puts it at £1,500 – £2,000.

Samsung GALAXY X. Lansarea telefonului va avea loc intr-o perioada in care smartphone-urile sunt tot mai scumpe, insa daca Samsung va cere 1700 de euro pe acest model, risca sa ramana cu mai toate unitatile in stoc. Samsung a spus oricum ca nu va produce mai mult de 1 milion de unitati ale Samsung GALAXY X pentru lansare, insa chiar si asa, cifra pare mult prea mare pentru potentialul de vanzare al unui telefon care este atat de scump.