Huawei. Masura DISPERATA a SUA, RASPUNSUL Chinei

Huawei, SUA recurge la masuri disperate pentru a interzice la nivel global produsele chinezilor, iata cum se apara acestia in fata acuzatiilor aduse.

huawei pericol

Huawei. Un nou scandal a fost pornit de catre americani in jurul companiei chinezesti, dupa ce guvernul tarii a decis sa le ceara partenerilor strategici, adica tarilor NATO, sai nu numai, sa renunte la produsele facute de catre companie. SUA a discutat cu reprezentanti ai guvernelor tarilor aliate, inclusiv cu cel din Romania, unde are si o baza militara, acestea avand prioritate pentru ca pun in pericol inclusiv soldatii din armata SUA, ceea ce americanii vor sa evite.

Huawei. SUA le cere tuturor tarilor aliate sa renunte la echipamentele chienzilor pentru retelele de telecomunicatii, si cel mai probabil al telefoanele folosite de reprezentantii institutiilor, si e dispusa sa plateasca pentru asta. SUA este dispusa sa creasca, pentru toate tarile care interzic produsele Huawei, ajutorul banesc oferit anual, deci acele tari vor avea bani sa cumpere produse mai scumpe, si mai sigure, de la alti producatori de solutii de telceomunicatii, si nu numai.

We engage with countries around the world about our concerns regarding cyberthreats in telecommunications infrastructure. As they’re looking to move to 5G, we remind them of those concerns. There are additional complexities to 5G networks that make them more vulnerable to cyberattacks.

Huawei. Masura DISPERATA a SUA, RASPUNSUL Chinei

Huawei. Nu se stie cu cat ar fi dispusa SUA sa isi creasca aceste contributii doar pentru a convinge partenerii sa interzica produsele chinezilor in institutii, si in crearea retelelor de telefonie mobila, dar probabil e vorba de sume serioase. Ca raspuns, cei de la Huawei spun ca sunt surprinsi de actiunile guvernului american, cam ca toata lumea, si ca nimeni nu ar trebui sa incurajeze acest mod de actiune, avand incredere ca partenerii sai nu vor renunta la produsele sale.

Huawei is surprised by the behaviors of the US government detailed in the article. If a government’s behavior extends beyond its jurisdiction, such activity should not be encouraged. Huawei firmly believes that our partners and customers will make the right choice based on their own judgment and experience of working with Huawei.

Huawei. Ar fi intersesant de aflat cam ce pret pune guvernul SUA pe interzicerea produselor chinezilor in tarile aliate, si cat ar fi dispusa sa plateasca pentru asta, deoarece reputatia companiei este serios afectata oricum. In unele tari importante de pe glob s-a pus deja in discutie ideea de a interzice produsele companiei Huawei din cauza faptului ca ar putea fi un risc pentru siguranta nationala, iar ceea ce face guvernul SUA acum, va convinge cu siguranta multi indecisi.