Logitech vrea sa Cumpere Plantronics, iata cu ce Suma

logitech cumpara plantronics

Logitech este una dintre cele mai mari companii de pe planeta, iar conform unor informatii aparute astazi, a decis sa cumpere Plantronics cu suma de 2.2 miliarde de dolari. Logitech este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii la nivel global, insa decizia de a cumpara Plantronics, specializata pe casti Bluetooth, n-ar trebui sa mire, dorinta companiei fiind de a-si extinde portofoliul.

Logitech cheltuie totusi o suma impresionanta pentru aceasta achizitie, ea fiind cea mai mare de pana in prezent pentru companie, insa cel mai probabil efortul merita facut. Compania Logitech a anuntat ca doreste sa se foloseasca de produsele celor de la Plantronics pentru a intra pe noi pietele la nivel global, insa ramane de vazut ce produse ar putea oferi.

Logitech vrea sa Cumpere Plantronics, iata cu ce Suma

Logitech are si o alta motivatie de a face aceasta achizitie, mai exact, cumpararea Plantronics ar urma sa ii reduca substantial costurile de productie dupa impunerea sanctiunilor SUA impotriva Chinei. Discutiile dintre Logitech si Plantronics au ajuns in punctul in care mai trebuie semnat doar contractul, iar totul s-ar putea intampla chiar saptamana aceasta.

Logitech International SA, a Swiss manufacturer of keyboards and webcams, is in discussions to acquire Plantronics Inc, a U.S. maker of Bluetooth earpieces and gaming headsets. It would come as Logitech and Plantronics seek to keep down manufacturing costs following the introduction of tariffs on imports from China into the United States.

Logitech isi poate diversifica serios linia de produse cu achizitia celor de la Plantronics, insa totul depinde si de ceea ce va aduce compania cu ea in momentul achizitiei. Logitech face o miscare ce uimeste foarte multa lume, iar asta pentru ca nimeni nu se astepta la o achizitie atat de importanta din partea companiei, cel putin nu in momentul de fata.