Facebook a LANSAT o Functie GROZAVA pentru TOTI

Facebook a lansat o functie grozava pentru toti utilizatorii sai, compania americana anuntand-o inca de acum cateva luni, iar astazi este disponibila.

 

facebook watch party

Facebook a lansat astazi o functie foarte interesanta pentru toti utilizatorii retelei sale de socializare, ea fiind oferita initial pentru un numar restrans de oameni, si doar in anumite sectiuni, dar acum e oferita pentru toti. Mai exact, incepand de astazi utilizatorii retelei de socializare pot folosi functia Watch Party pentru a urmari clipuri video in tandem cu alte persoane prin intermedul platformei, optiunea de a face sesiuni de live video fiind deasemenea disponibile.

Facebook a lansat functia initial pentru grupuri, a promis ca o va aduce inclusiv in Messenger, insa pana atunci o ofera pentru intreaga sa retea de socializare, astfel ca nimeni nu mai poate scapa de ea in acest moment. Conform companiei americane, noua functie poate fi folosita doar pentru clipuri video care au fost incarcate in platforma sa, sesiuni de live video, sau orice fel de alte inregistrari, atat timp cat ele nu provin de la vreo platforma terta.

facebook watch party iphone

Avand in vedere ca nu oricine ar putea avea timp pentru a face sesiuni de urmarit clipuri video in cadrul retelei, exista deasemenea optiunea de a programa vizualizarile, astfel incat toti cei interesati sa fie prezenti. Ideea in sine este una destul de interesanta pentru ca are menirea de a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalti, facandu-i desigur sa petreaca mai mult timp in platforma de socializare a companiei americane, asa ca ea castiga cel mai mult de aici.

Watch Party is a new way for people to watch videos on Facebook together in real time. Once a Watch Party is started, participants can watch videos, live or recorded, and interact with one another around them in the same moment. Finally, we’ve been rolling out the ability for people to host Parties of their own, and today this capability is available globally. Now all people around the world can start Parties with friends directly from a video they’re enjoying or from their Timeline — giving people more ways to interact with friends around video from their favorite publishers on Facebook.

Facebook are deocamdata ascunsa optiunea Watch Party printre optiunile disponibile pentru publicarea de poze, postari, clipuri video, sau initierea de sesiuni de live video folosind aplicatiile mobile, sau calculatoarele. Facebook a anuntat ca functia a fost lansata la nivel global incepand de astazi, deci ar trebui sa o vedeti disponibila inclusiv in Romania din aceasta seara, dar daca nu va apare inca, va trebui sa mai aveti putina rabdare pana cand va fi disponibila.