HUAWEI. UMILESTE Samsung cu o noua PREMIERA

Huawei. Samsung are parte de o noua umilinta din partea companiei chinezesti, iata ce decizie complet neasteptata a fost luata de catre ei ieri.

huawei umileste

Huawei. Umilintele continua pentru cei de la Samsung, deoarece chinezii intentioneaza sa lanseze un nou model de telfeon care va aduce o premiera impresionanta inainte ca vreun produs similar de la coreeni sa poata fi lansat oficial. Vorbesc despre anuntul celor de la Huawei privind lansarea unui nou model de smartphone care are o taietura in partea stanga sus a ecranului pentru a integra o camera frontala, ceva ce Samsung avea deasemenea pregatit pentru Samsung GALAXY S10.

Huawei. Decizia de a lansa un smartphone cu o asemenea modificare are la baza dorinta chinezilor de a arata ca nu sunt cu absolut nimic mai prejos decat coreenii, si ca produsele lor pot fi chiar mai bune decat cele ale concurentei. Vorbim despre un telefon care nu face parte din gama premium, insa pentru cei de la Huawei conteaza prea putin, deoarece vor reusi sa fure startul cu aceasta noutate, si nu le vor mai permite coreeniilor sa se laude cu o premiera pentru telefoane.

HUAWEI. UMILESTE Samsung cu o noua PREMIERA

Huawei. Anul acesta compania chinezeasca a anuntat foarte clar ca obiectivul sau pentru 2019 este de a intrece Samsung si a deveni cel mai mare vanzator de smartphone-uri la nivel global, si are sanse mari sa-si duca la indeplinire planul. Mergand in aceeasi directie, si furand premierele coreenilor, Huawei are sansa de a arata ca nu a ajuns in mod accidental inaintea Apple in materie de vanzari de smartphone-uri, si ca poate urca pe locul 1 in 2019.

huawei umileste samsung

Huawei. Pentru inceputul de an 2019 compania chinezeasca are pregatite pentru lansare, nu una, ci doua serii de telefoane, ambele fiind asteptate de catre foarte multi fani dornici sa faca achizitii notabile. Din punctul meu de vedere, Huawei arata cat de agresiva poate fi in a isi indeplini obiectivele stabilite, iar cei de la Samsung vor avea cu siguranta dificultati in a face fata unei concurente tot mai acerbe din partea chinezilor in urmatorul an.