Google Maps. Extinde Functia GROZAVA pe iOS si Android

Google Maps. O functie grozava pentru iOS si Android este extinsa pentru a oferi mai multe beneficii pentru utilizatorii care aleg sa o foloseasca zilnic.

google maps locatie

Google Maps. Incepand de astazi, o functie grozava pentru iOS si Android a fost extinsa de catre compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar mai jos puteti vedea o prezentare facuta pentru ea. Stim deja de ceva vreme de functia care permite partajarea locatiei noastre cu anumiti prieteni, dar si a orei la care ajungem intr-o anumita locatie, Google Maps avand in acest sistem o functionalitate foarte utila pentru toti cei care folosesc platforma.

Google Maps. Incepand de astazi, platforma le permite utilizatorilor sa partajeze ora la care ajung la o anumita destinatie chiar daca nu calatoresc folosindu-si propria masina, ci un autobuz, sau un tren. Vorbim aici despre un calcul complex facut de catre cei de la Google Maps atat pentru timpul necesar mijlocului de transport in comun pentru a ajunge intr-o anumita destinatie, dar si despre timpul necesar pentru a schimba mijlocul de transport in comun catre destinatie.

Google Maps. Extinde Functie GROZAVA pe iOS si Android

Google Maps. Functia pentru partajarea locatiei in timp real, dar si a estimarii pentru a ajunge la destinatie, a fost implementata chiar in aceasta vara pentru platforma, deci nu este chiar atat de veche. Foarte multa lume a cerut o asemenea functie pentru Google Maps de ceva vreme, iar acum ca ea este disponibila, foarte multa lume a laudat ideea americanilor de a permite oferirea de informatii, catre diverse persoane, cu privire la timpul necesar pentru a ajunge la ele.

Google Maps. aceasta functionalitate este oferita in lumea intreaga de catre platforma inca din momentul in care a fost lansata in versiunea initiala, insa in Romania exista limitari in ceea ce priveste informatiile privind mijloacele de transport in comun. In tarile mai civilizate nu veti ave aprobleme in a folosi aceasta functie a Google Maps, insa din pacate in Romania e greu de spus cam cat de utila ar putea fi, avand in vedere ca informatiile cam lipsesc.

Articolul precedentSPARGEREA iPhone este din nou Posibila pentru Utilizatori
Articolul următor5G. PROBLEMA foarte MARE pentru Smartphone-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.