OPPO. Iata CAND va LANSA Telefonul Pliabil

OPPO. Compania chinezeasca a anuntat in mod oficial cand intentioneaza sa lanseze primul sau telefon pliabil, iata care sunt planurile chinezilor.

oppo telefon

OPPO. Ca unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri de pe planeta, compania chinezeasca are in proces de dezvoltare un telefon pliabil, asa cum am vazut deja la companii ca Huawei, sau Samsung. Spre deosebire de producatorii mai mari, cei de la OPPO nu au resurse la fel de mari, insa asta nu-i opreste sa concureze serios cu ei, iar un manager al sau a confirmat recent cand va avea loc lansarea primului telefon pliabil al companiei.

OPPO. Mobile World Congress 2019 este evenimentul in cadrul caruia va fi lansat acest telefon pliabil al chinezilor, cei de la Huawei si Samsung avand deasemenea intentia de a face exact acelasi lucru. Practic, OPPO va fi doar unul dintre producatorii care va avea un telefon pliabil pregatit pentru lansare in cadrul Mobil World Congress 2019, dar asta daca telefonul va fi intr-adevar pregatit pentru dezvaluire in acest moment, pentru ca in caz contrar, lansarea va fi amanata.

OPPO. Iata CAND va LANSA Telefonul Pliabil

OPPO. Brevete de inventie inregistrate recent pentru compania chinezeasca ne arata ca deocamdata nu s-a decis cum intentioneaza sa se faca plierea ecranelor metoda putand fi diferita fata de cele pregatite de Samsung si Huawei. Totusi, daca OPPO va reusi sa finalizeze proiectul telefonului pliabil, atunci exista sanse foarte mari ca si cei de la Vivo, sau OnePlus sa aiba telefoane similare pregatite pentru lansare, din moment ce toate companiile fac parte din acelasi grup.

Chuck Wang, Product Manager of Oppo, has headquarters in Shenzhen to a limited group of Dutch journalists indicated that the first Oppo foldable smartphone will be presented at the MWC 2019. The Mobile World Congress 2019 takes place from 25 to 28 February, it is the world’s largest annual event for the mobile industry. Unfortunately the product manager was not yet able to reveal information regarding the specs and the final release date of the first Oppo folding smartphone.

OPPO. In ultimii ani compania si-a crescut serios vanzarile, si si-a facut un obiectiv din a intrece compania Apple, asa cum au facut-o inclusiv cei de la Huawei, iar dupa cum se prezinta lucrurile, probabil nu va trece mult pana cand vor reusi. OPPO va prezenta noul sau telefon pliabil in cadrul Mobile World Congress 2019, insa punerea efectiva in vanzare urmeaza sa aiba loc ceva mai tarziu, cel mai probabil dupa luna martie.

Articolul precedentTelefoanele cu 10 GB RAM Incep sa devina „Noul Normal”
Articolul următoriPhone XS. Probleme SERIOASE CONFIRMATE de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.