Huawei. PROFITA de PROBLEMELE MARI ale Samsung

Huawei. Multumita unui noroc incredibil, poate profita de problemele foarte mari ale Samsung, iata cat de urias este castigul pentru compania chinezeasca.

huawei profita

Huawei. Compania chinezeasca profita din plin de problemele foarte mari pe care le are Samsung in momentul de fata, insa este doar una dintre cele care are de castigat de pe urma lor in urmatoarele luni. Vorbesc aici despre furtul tehnologiei ecranului Samsung GALAXY X de catre cel putin o companie din China, in baza acelor documente putand fi create ecranele flexibile pentru telefoanele pe care le vor lansa companiile chinezesti, printre care si cei de la Huawei.

Huawei. Dupa cum am aflat acum cateva saptamani, BOE, o companie chinezeasca, va fabrica ecranele flexibile pentru telefonul pliabil pe care Huawei il va lansa pe piata, iar asta pentru ca Samsung nu a vrut sa o faca. Separat de Huawei, cei de la BOE vor furniza mai mult ca sigur ecarne inclusiv pentru OPPO, OnePlus, Vivo, si alte companii care vor dori sa aduca pe piata un smartphone flexibil in cursul anului 2019, numarul celor care au anuntat ca vor face asta fiind mare.

Huawei. PROFITA de PROBLEMELE MARI ale Samsung

Huawei. Practic, multumita acestui furt multe companii din China au sansa de a anula avantajul pe care Samsung dorea sa-l aiba multumita lansarii acestui telefon pliabil, iar cum BOE e singura mare companie care face asemenea ecrane, toata atentia se indreapta spre ea. Desigur ca nu e moral nici legal ca secretele industriale ale unei companii sa fie furate, insa Samsung a facut-o in trecut, iar Huawei doar profita de ceea ce au facut altii, fara sa aiba vreo “mana” in acest scandal, fiind doar un observator cu mult noroc.

Huawei. In aceeasi situatie se afla si ceilalti producatori, care sunt “loviti” de norocul de a avea posibilitatea de a ajunge Samsung din urma la doar cateva luni dupa ce va fi pus in vanzare primul telefon pliabil al coreenilor. Cat de bun va fi telefonul pliabil pe care Huawei il va lansa, sau cele venite de la alti producatori, e greu de spus, fiindca nu totul depinde doar de ecranul fizic, ci si de software-ul care va sta la baza functionalitatii pe care telefonul o va oferi.

5 COMENTARII