Google Maps. NOI Functii GROZAVE bazate pe Assistant

Google Maps. O serie de noi functii grozave, bazate pe Google Assistant, au fost lansate astazi pentru utilizatori, iata ce schimbari foarte importante aduc.

Google Maps Assistant

Google Maps. Platforma de harti online a companiei a avut acum cateva luni anuntate o serie de noi functii foarte interesante bazate pe assistant, iar acum iata ca ele sunt lansate pentru utilizatorii din lumea intreaga. Vorbim despre noi functii pentru Google Maps care sunt bazate pe binecunoscutul Google Assistant, ele fiind in momentul de fata disponibile exclusiv pentru platforma Android, deoarece acolo asistentul are integrarea cea mai extinsa.

Google Maps. Incepand de astazi, Google Assistant poate fi activat din platforma de harti online pentru a controla telefoanele, sau pentru a face diverse cautari pe internet, fara a mai inchide aceasta aplicatie. In momentul in care se face o cautare folosind Google Assistant in Google Maps, partea de jos a aplicatiei, unde este prezent meniul cu optiuni de control, va fi acoperita de informatiile care le afiseaza asistentul, deci ramaneti cu harta clar vizibila pentru a naviga fara probleme.

Google Maps. NOI Functii GROZAVE bazate pe Assistant

Google Maps functii Assistant

Google Maps. Functionalitatea implementata in baza Google Assistant este gandita pentru a nu afecta experienta de navigare folosind hartile disponibile in platforma, astfel ca totul este facut fara a afisa ceva pe ecran. Inclusiv apelurile telefonice pot fi initiate din Google Maps, cu Google Assistant, fara a afisa dialer-ul in vreun moment, redarea de muzica, scrierea de mesaje, si multe altele putand fi facute foarte usor, fara a parasi aplicatia de navigare in vreun moment.

Google Maps. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata aceasta noua functionalitate, si cat de utila este implementarea Google Assistant pentru aplicatia de navigatie, cei de la Google avand o idee grozava, pe care au implementat-o perfect. Avand in vedere ca Google Maps are aceasta noua functionalitate lansata abia astazi pentru intreaga lume, e greu de spus cat ar putea dura pana cand va fi disponibila pentru utilizatorii Android din lumea intreaga.