RCS & RDS. Iata CAT VA COSTA Digi 4K in Romania

RCS & RDS. Digi 4K are dezvaluit astazi pretul lunar pe care clientii vor trebui sa-l plateasca pentru a-l receptiona, iata ce valoare a stabilit operatorul.

RCS & RDS pret digi 4k

RCS & RDS. Digi 4K este primul post de televiziune 4K din Romania, iar daca nu stiati deja, el este oferit gratuit in momentul de fata deoarece se afla in perioada de testare, insa Digi intentioneaza sa-l ofere contra unei taxe lunare. Cand a lansat Digi 4K in Romania, RCS & RDS nu a dezvaluit si care va fi pretul perceput lunar pentru accesarea canalului, insa iata ca astazi aflam cat costa, doar 5 LEI urmand a plati clientii pentru a-l putea vedea pe televizoare.

RCS & RDS. Practic, la pretul de doar 5 LEI pe luna, cei care au televizoare 4K vor putea urmari postul de televiziune Digi 4K in Romania, adica vor putea vedea documentare, muzica, sau evenimente sportive. Desigur ca la inceput numarul programelor TV va fi limitat pentru Digi 4K deoarece nu exista extrem de mult confinut in acest format, insa pe masura ce numarul de abonati creste, cei de la RCS & RDS vor adauga cu siguranta continut nou pentru postul de televiziune.

RCS & RDS. Iata CAT VA COSTA Digi 4K in Romania

RCS & RDS. Pretul de 5 LEI pe luna pentru a umari Digi 4K este unul suficient de mic pentru a-i convinge pe cei cu televizoare 4K, care oricum nu sunt ieftine, sa beneficieze de calitatea ridicata a transmisiunilor. 1 februarie 2019 este data la care primul post de televiziune 4K din Romania va fi disponibil pentru toti abonatii serviciului TV pe care il are RCS & RDS in Romania, asa ca din acel moment veti putea cere activarea sa in grila voastra de programe.

RCS & RDS. Cei care incheie contracte de televiziune cu aceasta extraoptiune inclusa, o vor avea disponibila gratuit, insa este nevoie de un nou decodor CI+ Smart CAM pentru a putea receptiona postul, cele actuale nefiind capabile sa permita vizualizarea sa. RCS & RDS a surprins cu lansarea Digi 4K, iar acum se pare ca alege sa ofere postul de televiziune la un pret decent pentru premiera pe care a adus-o in Romania, dar deocamdata va puteti bucura de el gratuit.