Apple Va LANSA o noua Carcasa cu Baterie pentru iPhone XS

apple carcasa baterie iphone xs

Apple are in proces de dezvoltare o noua carcasa Smart Battery Case pentru telefoanele iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR, iar mai jos o puteti vedea intr-o prima imagine. Vorbim despre binecunoscuta carcasa cu baterie pe care cei de la Apple o vand, ea oferind in iOS informatii despre energia disponibila pentru incarcarea telefonului, si avand un design urat.

Noua versiune a Smart Battery Case are taietura pentru camera pozitionata vertical, si pare sa aiba o baterie de capacitate mai mare, care acopera carcasa pana jos, nu doar in centru. Schimbarea nu doar ca aduce o capacitate mai mare pentru baterie, ci face design-ul mai suportabil, pentru ca modelul anterior parea a fi desenat de o maimuta, nu de Jony Ive.

Deocamdata nu se stie ce capacitate vor avea bateriile din noile carcasa, si nici cand urmeaza sa fie lansate, dar in mod clar sunt facute special pentru noile modele de telefoane. In aceeasi masura, nu se stie nici cat urmeaza sa coste, insa stiind cum functioneaza Apple, este de asteptat ca preturile sa fie mai mari decat cele pentru modelul actual.

Smart Battery Case iPhone XS