Nokia 9. OFICIAL, LANSAREA si Marea PROBLEMA

Nokia 9. Un oficial al HMD Globala vorbit pentru prima oara despre cand intentioneaza compania sa lanseze telefonul, dar si ce mare problema exista.

Nokia 9 camera

Nokia 9. Intr-un inteviu cu presa germana un reprezentat al companiei HMD Global a vorbit in premiera despre lansarea acestui nou model de telefon, dar si despre o mare problema care a impiedicat pana acum aducerea sa pe piata. Conform reprezentantului HMD Global, Nokia 9 urmeaza sa fie lansat pe piata undeva la inceputul anului 2019, lansarea fiind amanata pana acum din cauza problemelor aparute in finalizarea dezvoltarii noii camere cu 5 senzori de imagine.

Nokia 9. Denumirea pe care mai toti o folosim pentru acest telefon a fost deasemenea confirmata, din cate se pare, de catre reprezentantul companiei finlandeze, deci e foarte posibil ca ea sa fie intr-adevar folosita. Deocamdata camera cu 5 senzori de imagine nu face poze si clipuri video suficient de bune pentru producator, asa ca lansarea Nokia 9 are loc mai tarziu decat dorea compania, insa totul pentru a oferi o calitate foarte buna pentru clientii care vor cumpara noul smartphone.

Nokia 9. OFICIAL, LANSAREA si Marea PROBLEMA

Nokia 9. Lansarea noului model de smartphone este asteptata a creste vanzarile pentru companie, dupa ce Nokia 8 si Nokia 8 Sirocco n-au inregistrat vanzari atat de bune, lucru recunoscut si de catre reprezentantul companiei. Desi Nokia 9 este vazut ca un smartphone extrem de important pentru companie, a fost anuntat de catre reprezentant faptul ca telefoane mai importante vor fi pregatite pentru lansare in 2020, si 2021, deci surprize si mai mari sunt pregatite.

Gerbracht indirectly confirmed earlier reports according to the complex camera unit of the new model, the manufacturer and its production and development partner Foxconn some challenges. So far, the own claim had not yet been fulfilled, so that this year probably can not count on an introduction of the Nokia 9. With HMD one could understand the high expectations of the potenziellen customers completely.

Nokia 9. Desi HMD Global nu a dat o data clara pentru lansarea noului model de telefon, zvonurile de pana acum sugereaza faptul ca Mobile World Congress 2019 va fi conferinta in care-l vom vedea pentru prima oara. Daca acest lucru este adevarat, atunci ne putem astepta ca lansarea Nokia 9 sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, sau cel tarziu in cursul lunii aprilie, iar la fel de interesant va fi de vazut si ce pret va percepe compania finlandeza pentru telefon.