Huawei MATE 20 PRO. UMILIT de iPhone XS Max (VIDEO)

Huawei MATE 20 PRO. iPhone XS Max reuseste sa-l umileasca intr-o prima comparatie intre cele doua telefoane, diferenta dintre dispozitive fiind uimitoare.

Huawei MATE 20 PRO umilit

Huawei MATE 20 PRO. Am avut ceva de asteptat, insa astazi noul telefon al chienzilor este pus fata in fata cu iPhone XS Max, cel mai scump telefon vandut vreodata de catre compania Apple pentru clienti. Vorbim despre un test de performante in care Huawei MATE 20 PRO este intrecut lejer de iPhone XS Max multumita puterii de procesare, dar si a administrarii mult mai bune a cantitatii de memorie RAM, ceva ce la Android nu prea functioneaza bine.

Huawei MATE 20 PRO. Pentru telefonul chinezilor vorbim despre un chip Kirin 980 cu procesor octa-core produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, 8 GB de memorie RAM, si mediu de stocare UFS de 256 GB. Pentru iPhone XS Max vorbim despre un chip A12 Bionic cu procesor hexa-core, produs tot folosind un proces de fabricatie de 7nm, doar 4 GB de memorie RAM, si 64 GB spatiu de stocare, diferenta putand fi mai mare daca era un NAND de capacitate mai mare.

Huawei MATE 20 PRO. UMILIT de iPhone XS Max (VIDEO)

Huawei MATE 20 PRO. In prima parte a testului telefoanele au fost destul de apropiate, acesta fiind cel mai rapid telefon ANdroid dintre toate cele testate pana in prezent, insa asta nu l-a ajutat absolut deloc. Desi nici Huawei MATE 20 PRO si nici iPhone XS Max nu au tinut toate aplicatiile deschise in fundal dupa prima deschidere, vorbim totusi despre o diferenta de 4 GB RAM intre ele, iar asta arata cat de mare e probleme Android cu administrarea memoriei din telefoane.

Huawei MATE 20 PRO. In final, o diferenta de 18 secunde este inregitrata intre cele doua telefoane pentru completarea testului, ea fiind foarte mare, insa diferenta de pret dintre ele ar trebui sa compenseze dezamagirea unora. Nu ma asteptam ca Huawei MATE 20 PRO sa depaseasca iPhone XS Max, pentru ca nu avea cum sa o faca, Huawei fiind mereu in urma Apple in ceea ce priveste procesoarele pentru telefoane, iar testul de azi confirma din nou asta.