iPhone. Planurile Apple privind MUTAREA din China

iPhone. Planurile companiei Apple privind mutarea productiei telefoanelor din China sunt dezvaluite astazi, americanii avand in fata o problema uriasa.

iphone apple china

iPhone. In ultimele saptamani se discuta intens despre faptul ca productia telefoanelor urmeaza sa fie mutata din China de catre partenerii celor de la Apple din cauza faptului ca ar urma sa fie impuse noi tarife mai mari pentru importurile produselor. Foxconn si Pegatron deja analizeaza posibile mutari in Vietnam si alte tari, iPhone insa compania Apple deocamdata nu se gandeste sa paraseasca tara pentru a-si produce telefoanele intr-o alta, cel putin acum.

iPhone. Se pare ca Apple si partenerii sai ar fi ok daca o taxa de import de 10% din valoarea telefoanelor ar fi impusa, insa daca valoarea acesteia va fi mai mare de atat, atunci este serios luata in discutie o posibila mutare. Se pare ca limita maxima pe care Apple si partenerii sai ar fi dispusi sa o accepte inainte de a muta productia iPhone este 25% din valoarea telefoanelor, deci pana acolo e posibil ca taxele sa fie partial suportate de catre producatori.

iPhone. Planurile Apple privind MUTAREA din China

iPhone. Desi deocamdata nu este nimic 100% sigur, e deasemenea posibil ca Apple sa si creasca preturile de vanzare ale iPhone in cazul in care s-ar impune taxe mai mari pentru importurile din China. In mod teoretic, preturile ar trebui sa creasca doar in SUA, acolo unde Apple vinde cel mai mult, dar e posibil ca intr-o prima formula compania sa absoarba cresterea de preturi la import si sa isi scoada diferenta prin cresterea preturilor in alte regiuni de pe glob.

Apple suppliers will consider shifting iPhone production away from China should tariffs on U.S. imports skyrocket, but the U.S. company plans to sit tight for now, people familiar with the company’s thinking said … The tech giant’s suppliers intend to stick with the existing model even if the U.S. levies a 10 percent import tariff on smartphones, the people said, asking not to be identified talking about a private matter. But it will have to reassess the situation should U.S. President Donald Trump decide on a more punitive 25 percent.

iPhone. Indiferent cum va gandi compania Apple rezolvarea pentru aceasta problema a cresterii preturilor pentru importul produselor fabricate in China, doar clientii vor avea de pierdut de pe urma razboiului dintre SUA si tara. Deocamdata impunerea taxelor mai mari pentru import nu este sigura, dar daca se va intampla, putem fi siguri ca noi nu vom avea absolut nimic de castigat de pe urma acestei schimbari, iar preturile iPhone vor creste cu siguranta, nu doar in SUA.

8 COMENTARII

  1. Sa plece, sa-i lase pe chinezoi in lumea lor! Sa plece toti din China, ca sa nu mai fure tehnologie comunistii!

  2. Prea multe rumegatoare fara creier pe aici. Stai chill @Mihai ca nu ai cu cine. Vadim, SRB si inca vreo doi sunt retarziii site uluiu.

  3. Vezi, nu sti absolut nimic, esti intr o totala ignoranta. Pai vezi tu idiotule, injuri tu china, dar daca nu era china, plateai acum de 3-4 ori mai mult pe 99.98% din tot ce ai in casa, de la chilotii murdari de pe tine pana la televizoru la care te uiti. Daca nu era china nu iti mai permiteai absolut nimic, ca tu berbecule sa te scalzi in techonoligie, sa ti permiti de toate, aia din china mananca 2 grame de orez pe
    Zi si dorm 7 in camera de 3×3 ca productia sa fie tinuta la costuri aproape inimaginabile, de mici, ca la cat de redus esti, poate crezi altceva. China e nr.2 mondial in lume ca importanta globala dupa america.
    Dar ce sa sti tu, cu d astia ca tine ne ducem pe copca

  4. nu stii * cand un om incepe cu greseala gramaticala…cine e prrost sa iti citeasca si restul comentariului?
    HINT: incepe cu Viorel