Huawei. SECRETUL „Casei Albe” ASCUNSE de Companie

Huawei. Marele secret al chinezilor a fost dezvaluit de catre presa, iata ce se intampla in interiorul "Casei Albe" aflata in cadrul sediului din Beijing.

huawei secret

Huawei. Compania chinezeasca are un secret pe care mai mult ca sigur nu ar fi dorit ca lumea sa il afle prea curand, insa presa a reusit sa descopere ce se ascunde in China, si ce este pregatit pentru viitor. Huawei are in China un laborator secret numit „Casa Alba”, o aluzie evidenta la SUA, iar acolo sunt dezvoltate toate tehnologiile secrete pe care compania nu vrea ca lumea sa le descopere decat pana in momentul in care sunt pregatite pentru lansare.

Huawei. Foarte multi ingineri lucreaza in acest laborator secret al companiei, care e situat in capitala Chinei, viitoarele sisteme de inteligenta artificiala, cloud computing, si noi chip-uri pentru telefoane fiind produse acolo. Huawei vrea sa isi reduca substantial dependenta de software-ul si hardware-ul produs de catre americani, cam asa cum Apple a dorit sa nu mai fie dependenta de anumite componente produse de catre altii, aceste initiative necesitand si investitii serioase.

Huawei. SECRETUL „Casei Albe” ASCUNSE de Companie

Huawei. Guvernul chinez cere deasemenea de la companie sa creeze produse care sa reduca dependenta de SUA, iar pana acum ea a ascultat cuminte pentru a ramane in gratiile liderilor chinezi. Atat Huawei, cat si guvernul chinez vor ca dependenta de fata de americani sa fie redusa cat se poate de mult, iar asta ne arata cat de strans colaboreaza compania cu liderii de la Beijing, in ciuda tuturor afirmatiilor conform carora asta nu se intampla.

Yet inside Huawei’s Shenzhen headquarters, a secretive group of engineers toil away heedless to such risks. They are working on what’s next – a raft of artificial intelligence, cloud-computing and chip technology crucial to China’s national priorities and Huawei’s future. Yet inside Huawei’s Shenzhen headquarters, a secretive group of engineers toil away heedless to such risks. They are working on what’s next – a raft of artificial intelligence, cloud-computing and chip technology crucial to China’s national priorities and Huawei’s future. That tech is created a short drive away, inside a research lab nicknamed the „White House.”

Huawei. Razboiul pe care chinezii il duc acum cu SUA din cauza companiei are la baza foarte mult adevar spus de catre americani, asa ca vom afla cu siguranta si mai multe amanunte „picante” in urmatoarele luni. E de stul de clar ca Huawei este o extensie a guvernului chinez, e destul de clar ca acuzatiile alea de spionaj au ceva real in spate, insa prea putini oameni sunt intr-adevar interesati de ceea ce se intampla in spatele acestei probleme.