Huawei. SECRETUL “Casei Albe” ASCUNSE de Companie

Huawei. Marele secret al chinezilor a fost dezvaluit de catre presa, iata ce se intampla in interiorul "Casei Albe" aflata in cadrul sediului din Beijing.

huawei secret

Huawei. Compania chinezeasca are un secret pe care mai mult ca sigur nu ar fi dorit ca lumea sa il afle prea curand, insa presa a reusit sa descopere ce se ascunde in China, si ce este pregatit pentru viitor. Huawei are in China un laborator secret numit “Casa Alba”, o aluzie evidenta la SUA, iar acolo sunt dezvoltate toate tehnologiile secrete pe care compania nu vrea ca lumea sa le descopere decat pana in momentul in care sunt pregatite pentru lansare.

Huawei. Foarte multi ingineri lucreaza in acest laborator secret al companiei, care e situat in capitala Chinei, viitoarele sisteme de inteligenta artificiala, cloud computing, si noi chip-uri pentru telefoane fiind produse acolo. Huawei vrea sa isi reduca substantial dependenta de software-ul si hardware-ul produs de catre americani, cam asa cum Apple a dorit sa nu mai fie dependenta de anumite componente produse de catre altii, aceste initiative necesitand si investitii serioase.

Huawei. SECRETUL “Casei Albe” ASCUNSE de Companie

Huawei. Guvernul chinez cere deasemenea de la companie sa creeze produse care sa reduca dependenta de SUA, iar pana acum ea a ascultat cuminte pentru a ramane in gratiile liderilor chinezi. Atat Huawei, cat si guvernul chinez vor ca dependenta de fata de americani sa fie redusa cat se poate de mult, iar asta ne arata cat de strans colaboreaza compania cu liderii de la Beijing, in ciuda tuturor afirmatiilor conform carora asta nu se intampla.

Yet inside Huawei’s Shenzhen headquarters, a secretive group of engineers toil away heedless to such risks. They are working on what’s next — a raft of artificial intelligence, cloud-computing and chip technology crucial to China’s national priorities and Huawei’s future. Yet inside Huawei’s Shenzhen headquarters, a secretive group of engineers toil away heedless to such risks. They are working on what’s next — a raft of artificial intelligence, cloud-computing and chip technology crucial to China’s national priorities and Huawei’s future. That tech is created a short drive away, inside a research lab nicknamed the “White House.”

Huawei. Razboiul pe care chinezii il duc acum cu SUA din cauza companiei are la baza foarte mult adevar spus de catre americani, asa ca vom afla cu siguranta si mai multe amanunte “picante” in urmatoarele luni. E de stul de clar ca Huawei este o extensie a guvernului chinez, e destul de clar ca acuzatiile alea de spionaj au ceva real in spate, insa prea putini oameni sunt intr-adevar interesati de ceea ce se intampla in spatele acestei probleme.

13 COMENTARII

  1. Cand rusii, in anii 80, au interzis importul de aparatura informatica din USA erau siguri ca vor reusi sa faca fata noilor provocari tehnologice. Cand Gorbaciov a rupt URSS, au inceput imediat aducerea la zi a echipamentelor, cu tehnologie vestica. Regia asta se va repeta si la chinezoi, ca ei fura, nu inventeaza.

  2. Fără android moca de la americanii de la google e ca și mort Huawei. Defapt orice producator de android de la Samsung pana la E-Boda sau Allview își pot trage obloanele dacă nu mai pupă android de la google.

  3. Esti de pe alta planeta, acuzatiile provin din partea administratiei Trump pentru a opri ascensiunea Huawei in SUA. Echipamentele Huawei sunt in toata lumea si vor trebui sa treaca ani buni pana sa dispara, in contextul in care sunt la preturi foarte bune. Nici o dovada de spionaj nu a fost adusa pana acum, doar o presupusa legatura intre fondatorul companiei si guvernul chinez, nici un exploit scos la iveala, deci despre ce discutam?

  4. Cand rusii, in anii 80, au interzis importul de aparatura informatica din USA erau siguri ca vor reusi sa faca fata noilor provocari tehnologice. Cand Gorbaciov a rupt URSS, au inceput imediat aducerea la zi a echipamentelor, cu tehnologie vestica. Regia asta se va repeta si la chinezoi, ca ei fura, nu inventeaza.

  5. Cat praf în ochi, oameni buni, vreau sa va spun ca toate companiile chineze, indiferent de domeniu și mai ales dacă exporta marfa, AU LEGĂTURĂ CU STATUL. Pe ce planeta trăiți? China este stat comunist și orice mișcă în tara aia, statul știe. Ce adevăr au zis americanii ca Huawei colaborează cu STATUL??? Știe toată lumea acest lucru, toate companiile chineze exportatoare colaborează cu statul chinez……woooow…..ce mare adevăr spun americanii, îmi vine sa rad.

  6. Deocamdată în cazul Huawei, doar presupunem, pentru că sunt comuniști, etc. Dar sunt 2 aspecte:
    1. Tot în fabricile din China se produc și produsele americane, inclusiv cele ale Apple. Acele fabrici nu sunt supuse statului, dacă zici că toate sunt?
    2. În cazul Huawei nu au apărut dovezi, cel puțin deocamdată. Totuși dovezi clare și procese în instanță cu decizii definitive tot americanii au mai multe prin Google, Facebook, etc. Sunt convins că și Apple face la fel. Deci de ce se lovește doar în Huawei din toată planeta asta?