Huawei P30 PRO. Asa ARATA Ecranul IMPRESIONANT

Huawei P30 PRO. Primele informatii despre ecranul impresionant ne arata o surpriza majora pregatita de catre compania chinezeasca pentru toata lumea.

Huawei P30 PRO ecran

Huawei P30 PRO. Ieri si astazi am aflat o varietate de informatii despre camera noului model de smartphone, iar acum aflam si detalii despre ecranul impresionant pe care-l va avea noul model de telefon mobil. Se pare ca ideea de a folosi ecrane curbate in MATE 20 Pro ramane valabila si pentru Huawei P30 PRO, deoarece acest model va avea un ecran AMOOLED de top pregatit de catre chinezi, asa cum se asteptau deja foarte multi dintre fanii lor.

Huawei P30 PRO. Ecranul AMOLED curbat va fi produs de catre LG, sau BOE, ambele fabricand ecranul utilizat in MATE 20 Pro, iar spre surprinderea multora, decupajul din centrul sau urmeaza sa ramana. Pentru ca va dori sa ofere in continuare un sistem de recunoastere faciala in Huawei P30 PRO, compania chinezeasca nu va renunta la decupaj din mijlocul componentei, deci nu vom vedea perforatii, ci taieturi mari, la fel ca in cazul iPhone XS.

Huawei P30 PRO. Asa ARATA Ecranul IMPRESIONANT

Huawei P30 PRO arata ecran
Ecranul Huawei MATE 20 Pro, adica exact ceea ce va fi implementat si in P30 Pro.

Huawei P30 PRO. Ideea de a nu implementa un ecran perforat in viitoarea serie de telefoane are la baza si imposibilitatea de a integra senzorii necesari pentru a face o mapare 3D a fetei pentru recunoastere faciala. Camerele frontale ale Huawei P30 PRO vor fi folosite pentru sistemul de securitate biometrica, iar perforarea ecranului ar fi permis doar integrarea senzorilor de imagine, nu si a celui cu laser, sau cu infrarosu, care sunt necesari pentru recunoasterea faciala.

Huawei P30 PRO. Se pare ca inclusiv cu seria viitoare va fi copiat Face ID din iPhone XS, compania chinezeasca urmand a integra deasemenea si un cititor de amprente sub ecran, asa cum a facut si la MATE 20 Pro. E greu de spus daca sistemele de securitate biometrica vor fi imbunatatite in Huawei P30 PRO in comparatie cu seria MATE 20 Pro, insa clientii pot spera ca acest lucru se va intampla, pentru a avea o experienta de utilizare mult mai buna.

10 COMENTARII