eMAG. TOP cele mai COMICE si POPULARE Cautari in 2018

eMAG. Top cele mai comice si populare cautari facute in cursul magazinului online in 2018 ne arata si partea necunoscuta, dar amuzanta a Romaniei pe care n-o cunosti.

emag 2018

eMAG. Pastrand traditia fiecarui final de an, magazinul online a publicat o lista cu cele mai comice si populare cautari pentru anul 2018, in aceasta pagina fiind listate toate nebuniile pe care romanii le-au facutat in magazin, si veti avea de ce rade. Conform celor de la eMAG, 390 de milioane de cautari au fost facute in cadrul magazinului online in 2018, cu 67% mai multe decat in 2017, semn ca lumea devine din ce in ce mai interesata de cumparat diverse produse.

eMAG. Cea mai mare crestere in cautari au avut-o produsele de tip Squishy, in timp ce Kendama nu mai e cool, asa ca lumea a inceput sa uite de produse, si sa se reorienteze spre cu totul altele. Pe de alta parte, brand-ul Samsung este mult mai popular decat cel iPhone in cadrul magazinului online, insa ceasurile raman de departe cele mai cautate, nici macar produsele de tip Squishy neavand suficient de multa atractie pentru a le intrece, inca.

eMAG. TOP cele mai COMICE si POPULARE Cautari in 2018

eMAG. Pe de alta parte, magazinul online atrage si foarte multi oameni pentru care scoala ramane o necunoscuta, astfel ca “ciasurile” pentru copii, produsele cu “bluthod”, sau “schisi” au fost cautari populare. Lumea nu e totusi multumita de ceea ce exista pe eMAG, iar lista de cautari de aici, asa ca este in cautare de cosciuge, centuri pentru buric, rezultate la examene, scutiri, bulane, ciocate, aspiratoare pentru muci, si o boxa de pus “pa” bicicleta.

eMAG. Din pacate eMAG inca nu are porci la vanzare, acumulatori pentru caruta, “acurdeoane”, “spart wach-uri”, sau “incacatoare” pentru laptop, dar are “telescoape de bataie”, sau iPhone la cel mai scurt pret. Interesant este totusi ca lumea inca foloseste eMAG exact ca un motor de cautare, adica precum Google, iar de aici si pana la ceva similar facut de catre magazin, probabil e doar un pas, si o decizie de investitie.