Apple. PROCES din cauza MINCIUNILOR privind Decupajul iPhone XS

apple proces decupaj

Apple. Compania americana a fost actionata saptaman aceasta in judecata din cauza unei probleme care la un moment dat avea sa-i aduca niste batai de cap, si se pare ca asta se intampla. O femeie care a cumparat un iPhone XS de la compania Apple sustine ca materialele de prezentare de pe website-ul sau ascund foarte frumos decupajul din ecran, dupa cum prea bine stiti.

Apple. Incepand cu iPhone XS, compania americana foloseste pentru telefoanele sale wallpaper-uri care ascund decupajul in imaginile de prezentare, el nefiind usor de observat de la distanta de catre oameni. Femeia care a actionat Apple in judecata spune ca materialele de promovare si prezentare pentru iPhone XS sunt mincinoase, iar pentru asta americanii trebuie sa “plateasca”.

Apple. PROCES din cauza MINCIUNILOR privind Decupajul iPhone XS

Apple. Separat de minciunile privind ascunderea decupajului, compania e acuzata si de faptul ca include pixelii din jurul sau in informatiile privind rezolutia ecranului, desi nu ar trebui sa faca asta. Acum probabil va intrebati de ce se plange un om de acasta “disparitie” a decupajului in materialele de promovare ale Apple din moment ce iPhone X l-a avut prezentat activ.

Apple. Un client care cumpara pentru prima oara iPhone XS online, fara a sti ce a mai facut Apple in anii anteriori, poate fi pacalit ca telefonul nu are decupaj. Desigur ca pot fi cazuri extrem de putine, insa iata ca unul dintre ele a adus un proces pentru cei de la Apple, insa e putin probabil ca el sa aiba succes, din moment ce exista si imagini care arata telefonul cu decupaj, chiar daca putine pe website-ul companiei.