Samsung GALAXY X. PREMIERA MARE cu Noile Baterii

Samsung GALAXY X. Noul telefon al Samsung va fi lansat cu o premiera foarte mare pentru noile baterii care vor fi integrate in telefon, ceva ce nimeni nu credea posibil.

Samsung GALAXY X baterie

Samsung GALAXY X. Noi detalii privind telefonul creat de catre compania Samsung sunt disponibile incepand de astazi, iar conform lor, vorbim despre un telefon pliabil cu adevarat interesant pentru intreaga lume. Samsung GALAXY X este unul dintre cele doua telefoane premium maore pe care Samsung le va aduce pe piata la inceputul anului 2019, iar conform informatiilor de astazi, exista multe noutati majore pe care clientii ar trebui sa le astepte.

Samsung GALAXY X. Ca prim telefon pliabil de la un producator important, telefonul ar urma sa fie vandut la preturi care incep de la 1800 de dolari in diverse tari de pe glob, valoarea in Europa urmand a fi de cam 1700 de euro. In acesti bani, Samsung GALAXY X urmeaza sa le ofere clientilor nu una, ci doua baterii, pentru a sustine ambele ecrane, ele urmand a avea impreuna o capacitate de 5000 – 6000 mAh, suficient de mare pentru a sustine cele doua ecrane ale telefonului.

Samsung GALAXY X. PREMIERA MARE cu Noile Baterii

Samsung GALAXY X. Integrarea a doua baterii intr-un smartphone atat de important este o premiera pentru un telefon premium, si va fi interesant de vazut cum va functiona acest nou sistem. Separat de asta, Samsung GALAXY X va avea o camera frontala de 8 megapixeli, si o camera principala cu doi senzori de imagine de cate 12 megapixeli fiecare, deci e foarte posibil sa vorbim despre ceva similar cu ceea ce exista in Samsung GALAXY S9 acum.

Galaxy F will have two batteries with one in each part of the phone’s housing. Combined, the pair will add up to 5000mAh to 6000mAh. A dual camera setup (12MP + 12MP) will be on back and there will be an 8MP front facing selfie snapper. Galaxy F will probably have an Exynos 9820 chipset under the hood, except in the U.S. and other markets where the Snapdragon 855 Mobile Platform will be employed. The device is expected to carry 8GB of RAM and 128GB of internal storage.

Samsung GALAXY X. Noi chip-uri Exynos 9820 si Qualcomm Snapdragon 855/8150 urmeaza sa fie implementate, impreuna cu 8 GB RAM, si 128 GB spatiu de stocare, dar acestea nu sunt singurele configuratii posibile. Samsung GALAXY X va fi prezentat in cadrul unui eveniment care va avea loc, cel mai probabil in 20 februarie, impreuna cu cel pentru lansarea Samsung GALAXY S10, iar lansarea ar putea avea loc pe 8 martie, sau undeva in preajma acestei date.

13 COMENTARII

  1. noi preferam culori noi si lucruri ce le folosim zilnic
    Pt voi , lasam compania sa isi bata joc cu telefoane grele pe care sa le purtati pana va cad pantalonii
    Penibili,mai ales cei ce zic lucruri bune despre un obiect dar nu il cumpara sau nu sustin compania

  2. Interesant va fi cand te va lasa o baterie din cele doua, vei merge in service si “ma iertati, as dori o baterie de dreapta pt X nu ma prea tine cea din stanga e buna” ….

  3. Daca arata ca in poza din articol ai 3 in 1,wooow,..in alta ordine de idei,o trusa de machiaj cu oglinjoara,o tableta si un portofel,..pai eu zic,ce mama dracului,telefonul unde e?….serios vorbind este un telefon fara identitate.

  4. Dar nu este telefon @Eugen , este mult mai mult decat un telefon .
    Una e sa te cari cu MacBook , iPhone , iPad , cabluri , incarcatoare iar alta e sa ai ceva all-in-one , plus ca arata intr-un mare fel .
    Stiu ,,, suna a reclama Samsung dar daca tot ati prezentati asa ceva zic sa comentam asa cum trebuie pentru ca e usor sa spui “mizerie , porcarie doar pentru ca suntem pe un site de tehnologie Apple . Hai sa ne controlam putin ura fata de concurenta , hai sa gandim altfel iar daca adminul stiut ca e fan inrait Apple se poate controla ( nu ii este usor sa scrie bine despre Samsung ) zic sa o facem si noi fanii inraiti Apple , pana la urma FSCB nu poate ajunge campioana fara adversarii sai , CFR Cluj , Dinamo , CSU Craiova , Viitorul , Astra Giurgiu .

  5. macbook? get real, asta este un telefono-tableto atat
    Un ipad il cari si tu in altceva nu in buzunar…cu asa ceva in buzunar trebuie sa fii sigur ca nu iti cad pantalonii de pe tine
    Si sa nu uitam ca android ne-a invatat ca nu iutbeste “tableta” multe aplicatii sunt ne-optimizate din cauza fragmentarii…gandeste-te acum cum o sa fie, doar pt un model de la un brand…ce dezvoltator in afara de cei apropiati samsung isi vor optimiza aplicatiile ?? vezi pixel slate etc

  6. Samsung este pe cale să scrie istorie în industria Smartphone, așa cum se cuvine cu o companie inovatoare, lider global.
    Între timp, rivalul din Curpertino lucrează din greu la noi culori de carcase ??

  7. Dupa cum ziceam…fara baterie de minim 5000mah va fi inutil acest gen de telefon
    Si iar cum ziceam…va fi o caramida…sa va asteptati la 300g si peste

  8. noi preferam culori noi si lucruri ce le folosim zilnic
    Pt voi , lasam compania sa isi bata joc cu telefoane grele pe care sa le purtati pana va cad pantalonii
    Penibili,mai ales cei ce zic lucruri bune despre un obiect dar nu il cumpara sau nu sustin compania

  9. De vreo 7 ani tot astepti sa scrie istorie si astia, de-ai dracului, tot nu reusesc! E si asta un tip de sado-maso.

  10. Asta e acel telefon pentru Viorel si Georgel, cand e cod portocaliu de viscol. Cu el in buzunar poti sta mai mult pe strazi, nu e pericol sa te salte vantul.

  11. De 7 ani Samsung tot scrie istorie:
    – creatorul AMOLED
    – creatorul phablet
    – creatorul celor mai bune camere foto/video
    – creatorul unor tehnologii unice în industrie (ex: răcirea cu lichid a procesorului)

    Apple ce istorie a scris, în afară de lansarea iPhone, când și atunci RIP a mințit de au înghețat apele?