Samsung GALAXY X. PREMIERA MARE cu Noile Baterii

Samsung GALAXY X. Noul telefon al Samsung va fi lansat cu o premiera foarte mare pentru noile baterii care vor fi integrate in telefon, ceva ce nimeni nu credea posibil.

Samsung GALAXY X baterie

Samsung GALAXY X. Noi detalii privind telefonul creat de catre compania Samsung sunt disponibile incepand de astazi, iar conform lor, vorbim despre un telefon pliabil cu adevarat interesant pentru intreaga lume. Samsung GALAXY X este unul dintre cele doua telefoane premium maore pe care Samsung le va aduce pe piata la inceputul anului 2019, iar conform informatiilor de astazi, exista multe noutati majore pe care clientii ar trebui sa le astepte.

Samsung GALAXY X. Ca prim telefon pliabil de la un producator important, telefonul ar urma sa fie vandut la preturi care incep de la 1800 de dolari in diverse tari de pe glob, valoarea in Europa urmand a fi de cam 1700 de euro. In acesti bani, Samsung GALAXY X urmeaza sa le ofere clientilor nu una, ci doua baterii, pentru a sustine ambele ecrane, ele urmand a avea impreuna o capacitate de 5000 – 6000 mAh, suficient de mare pentru a sustine cele doua ecrane ale telefonului.

Samsung GALAXY X. PREMIERA MARE cu Noile Baterii

Samsung GALAXY X. Integrarea a doua baterii intr-un smartphone atat de important este o premiera pentru un telefon premium, si va fi interesant de vazut cum va functiona acest nou sistem. Separat de asta, Samsung GALAXY X va avea o camera frontala de 8 megapixeli, si o camera principala cu doi senzori de imagine de cate 12 megapixeli fiecare, deci e foarte posibil sa vorbim despre ceva similar cu ceea ce exista in Samsung GALAXY S9 acum.

Galaxy F will have two batteries with one in each part of the phone’s housing. Combined, the pair will add up to 5000mAh to 6000mAh. A dual camera setup (12MP + 12MP) will be on back and there will be an 8MP front facing selfie snapper. Galaxy F will probably have an Exynos 9820 chipset under the hood, except in the U.S. and other markets where the Snapdragon 855 Mobile Platform will be employed. The device is expected to carry 8GB of RAM and 128GB of internal storage.

Samsung GALAXY X. Noi chip-uri Exynos 9820 si Qualcomm Snapdragon 855/8150 urmeaza sa fie implementate, impreuna cu 8 GB RAM, si 128 GB spatiu de stocare, dar acestea nu sunt singurele configuratii posibile. Samsung GALAXY X va fi prezentat in cadrul unui eveniment care va avea loc, cel mai probabil in 20 februarie, impreuna cu cel pentru lansarea Samsung GALAXY S10, iar lansarea ar putea avea loc pe 8 martie, sau undeva in preajma acestei date.