Samsung GALAXY X. PROBLEMA NESTIUTA a Ecranului

Samsung GALAXY X. O problema nestiuta a ecranului ar trebui sa ingrijoreze foarte multi dintre clientii care se gandesc sa cumpere noul model de smartphone.

Samsung GALAXY X ecran

Samsung GALAXY X. O problema la care absolut nimeni nu s-a gandit, ar putea fi o foarte mare bataie de cap pentru clientii care vor cumpara acest model de smartphone pliabil pe care coreenii il vor lansa in curand. Mai exact, vorbim despre materialul care va proteja ecranul pliabil al Samsung GALAXY X, deoarece se pare ca deocamdata Corning nu este pregatita sa ofere o solutie pentru protejarea sa, deci o alternativa a fost gasita de catre Samsung.

Samsung GALAXY X. E posibil ca ecranul pliabil al telefonului pliabil sa fie protejat nu de catre o folie de sticla, asa cum se intampla la actualele telefoane mobile, ci de una din plastic, iar asta e o problema serioasa. Plasticul se zgarie mult mai usor decat sticla, formeaza cute in cazul utilizarii pentru perioade lungi de timp, dar isi si schimba culoarea in timp, asa ca vor fi probleme cu calitatea imaginilor afisate de catre ecranul Samsung GALAXY X.

Samsung GALAXY X. PROBLEMA NESTIUTA a Ecranului

Samsung GALAXY X. Stim deja ca Royole FlexPai, primul smartphone pliabil, va avea ecranul protejat cu plastic, nu sticla, iar din moment ce Corning nu are o solutie, e posibil ca Samsung sa apeleze la ceva similar. Zvonuri aparute in ultimele luni sugerau faptul ca Samsung ar fi ales sa colaboreze cu o companie chinezeasca pentru a avea o solutie pentru protejarea ecranului folosit in Samsung GALAXY X, insa detalii clare privind aceasta colaborare nu sunt cunoscute inca.

Samsung GALAXY X. Corning este inca foarte departe de a avea o solutie pentru protejarea vreunul ecran pliabil, desi are in dezvoltare multiple produse, asa ca nimeni nu stie clar ce urmeaza sa ofere coreenii. Indiferent de situatie, e destul de clar ca orice va fi folosit pentru a proteja ecranul Samsung GALAXY X, nu va fi la fel de eficient precum ceea ce avem in restul telefoanelor mobile moderne existente pe piata, desi telefonul va fi foarte scump.