Samsung GALAXY X. PROBLEMA NESTIUTA a Ecranului

Samsung GALAXY X. O problema nestiuta a ecranului ar trebui sa ingrijoreze foarte multi dintre clientii care se gandesc sa cumpere noul model de smartphone.

Samsung GALAXY X ecran

Samsung GALAXY X. O problema la care absolut nimeni nu s-a gandit, ar putea fi o foarte mare bataie de cap pentru clientii care vor cumpara acest model de smartphone pliabil pe care coreenii il vor lansa in curand. Mai exact, vorbim despre materialul care va proteja ecranul pliabil al Samsung GALAXY X, deoarece se pare ca deocamdata Corning nu este pregatita sa ofere o solutie pentru protejarea sa, deci o alternativa a fost gasita de catre Samsung.

Samsung GALAXY X. E posibil ca ecranul pliabil al telefonului pliabil sa fie protejat nu de catre o folie de sticla, asa cum se intampla la actualele telefoane mobile, ci de una din plastic, iar asta e o problema serioasa. Plasticul se zgarie mult mai usor decat sticla, formeaza cute in cazul utilizarii pentru perioade lungi de timp, dar isi si schimba culoarea in timp, asa ca vor fi probleme cu calitatea imaginilor afisate de catre ecranul Samsung GALAXY X.

Samsung GALAXY X. PROBLEMA NESTIUTA a Ecranului

Samsung GALAXY X. Stim deja ca Royole FlexPai, primul smartphone pliabil, va avea ecranul protejat cu plastic, nu sticla, iar din moment ce Corning nu are o solutie, e posibil ca Samsung sa apeleze la ceva similar. Zvonuri aparute in ultimele luni sugerau faptul ca Samsung ar fi ales sa colaboreze cu o companie chinezeasca pentru a avea o solutie pentru protejarea ecranului folosit in Samsung GALAXY X, insa detalii clare privind aceasta colaborare nu sunt cunoscute inca.

Samsung GALAXY X. Corning este inca foarte departe de a avea o solutie pentru protejarea vreunul ecran pliabil, desi are in dezvoltare multiple produse, asa ca nimeni nu stie clar ce urmeaza sa ofere coreenii. Indiferent de situatie, e destul de clar ca orice va fi folosit pentru a proteja ecranul Samsung GALAXY X, nu va fi la fel de eficient precum ceea ce avem in restul telefoanelor mobile moderne existente pe piata, desi telefonul va fi foarte scump.

72 COMENTARII

  1. s5, oare chiar ai folosit? pt ca display nu era unnul imbatabil…doar in categoria oled, acolo da, camera 4k era useless, dupa 20-30 sec ardea de te kkai pe tine dupa care iti si inchidea si app, iar vara nu aveai sanse..
    In rest, S5 si ca design, mai ales plasture, a fost mai slab decat S4
    Inca o data, nu are rost sa conversam ca este clar ca avem pretentii diferite..ok nu este o mizerie…dar ma gandesc la tine ce este o mizerie daca s5 nu…

  2. deci un ipad sau o tableta nu este expusa zgarieturilor si loviturilor?
    sa intelegem ca tu iei ceva pliabil sa il folosesti doar inchis? Ca nu intelegem.
    “plastic, de inalta calitate” te rugam sa ne spui de unde stii asta si despre ce plastic DE INALTA CALITATE cunosti

  3. deci un ipad sau o tableta nu este expusa zgarieturilor si loviturilor?
    sa intelegem ca tu iei ceva pliabil sa il folosesti doar inchis? Ca nu intelegem.
    “plastic, de inalta calitate” te rugam sa ne spui de unde stii asta si despre ce plastic DE INALTA CALITATE cunosti

  4. sa ne anunti si pe noi cine este acel Serban ce face rate la masini sau orice altceva…si cine sunt cei ce investesc, ca am impresia ca ai inversat persoanele
    Samsung nu are versiuni deci ceea ce primesc cu aia traiesc 1 an de zile
    “nlocuirea Gorilla Glass cu un material revolutionara”
    wow, nu stiam ca materialul este la genul feminin…un ANAL-fabet vorbeste despre oameni mari cand el nici nu stie sa se spele la fund

  5. Dupa cum ti-am zis, nu are rost sa mai vorbim despre mizeria de s5, dar vad ca tu chiar daca spui ca sunt prea multe discutii, tot continui, deci mai esti si nehotarat
    E clar ca minti atunci, sau cei ce nu s-au plans de incingere nu au folosit 4k….mergi la culcare si la scoala ca ai nevoie,iar la ecran a fost “smeker” ca observam ca ai limbaj de adolescent, doar pt cei carora le plac desenele animate, la ce culori avea

  6. Se pare că ești nou pe idevice și nu știi despre măscăriciul Serebehehe. Mai stai pe aici și vezi ce prostii debitează trollul.
    Ceea ce scrii tu este foarte corect dar pentru un berbec ca el…

  7. Asteapta sa vezi. Cu siguranta nu va fi o mizerie. Samsung niciodata nu a scos mizerii. Sunt de departe cele mai bune telefoane pe camera, ecran, procesor, viteza memorie ram si interna. Si acum Note 9 e cel mai solid Android. Nu as lua Huawei sau Xiaomi, cel putin deocamdata.

  8. Sa ii spuneti obsedatului de Serban ca oamenii cu bani investesc , dezvolta , inoveaza si fac lucruri marete . Cei mici precum Serban isi cumpara 2 dacii in leasing si trei zugravi de la bacau . Si uite cum un destept precum Serban discuta lucruri pe care nu le intelege ( asteptam sa vad cum stau fanii Apple cu autonomia pe 12.1.1 , zero comentarii , in schim unde scrie de Samsung il gasesc pe Serban desteptul satului cum discuta el si se infrupta din funduletul lui Samsung .
    Daaa ,, poate nu stiti dar urmatorul pas este inlocuirea Gorilla Glass cu un material revolutionara ( noi ii spunem plastic ) pe care oamenii aia ii dezvolta de foarte multi ani )

  9. Mi se pare normal sa nu fie sticla, nu stiu cum puteti avea asemenea pretentii aberante. O sa fie o protectie de plastic transparenta, de inalta calitate, care se poate face detasabila, cu posibilitatea de a fi schimbata daca se zgarie. Telefonul fiind pliabil , ecranul nu va fi expus zgarieturilor si loviturilor. Ce tot va agitati ???

  10. sa ne anunti si pe noi cine este acel Serban ce face rate la masini sau orice altceva…si cine sunt cei ce investesc, ca am impresia ca ai inversat persoanele
    Samsung nu are versiuni deci ceea ce primesc cu aia traiesc 1 an de zile
    “nlocuirea Gorilla Glass cu un material revolutionara”
    wow, nu stiam ca materialul este la genul feminin…un ANAL-fabet vorbeste despre oameni mari cand el nici nu stie sa se spele la fund

  11. deci un ipad sau o tableta nu este expusa zgarieturilor si loviturilor?
    sa intelegem ca tu iei ceva pliabil sa il folosesti doar inchis? Ca nu intelegem.
    “plastic, de inalta calitate” te rugam sa ne spui de unde stii asta si despre ce plastic DE INALTA CALITATE cunosti

  12. Nu inteleg ce nu intelegi. In primul rand nu ai cum sa pui sticla pe un ecran care se indoaie. Asta e clar si la gradinita. Apoi, la un telefon tip folding ,flip, cum vrei sa-i spui , ecranul intern principal nu este expus factorilor externi care il pot zgaria ca la un telefon normal, ca e inchis cand nu e folosit. De la deget nu se zgarie niciun ecran. Deci spuneam ca la un telefon cu clapeta tip folder, ecranul poate fi acoperit cu un plastic transparent fara probleme. Daca vrea utilizatorul, ii mai pune inca o folie peste. Mare smecherie….Iar discutii de pomana pentru ceva evident.

  13. wow, bravo man, dar pana si unul de la gradinita stie ca Apple campus ce este sub forma de cerc, este format din sticla….deci daca sticla nu s-ar indoi cum draq au reusit aia asa ceva?
    Hai ca esti pe langa mult

  14. Ai un mod foarte rudimentar de gandire. Samsung nu e nicio țeapa, sau in niciun caz nu este mai mare ca Apple. Android este cel mai complex si flexibil sistem de operare pentru telefoane mobile. Apple Ios este o mizerie cu care nu poti face mai nimic. Doar facebook si prosteala.

  15. E sticla curbata, topita asa din fabrica pe dimensiunea razei curburii constructiei. Ca la masini, telefoane si multe alte chestii. Sticla nu are deformare elastica, are doar deformare plastica. Nu exista sticla pe care s-o indoi si sa revina la forma initiala. Crapa !!! ??? Dumnezeule !!! Tu nu ai fost la fizica in scoala generala ??

  16. Nu am trecut la nimic. Articolul este despre cum va fi protejat ecranul pliabil al lui Galaxy X. Fiind deformare ELASTICA, e clar ca nu va putea fi acoperit de niciun fel de sticla care are numai deformare PLASTICA. Ecranul va fi acoperit de o folie de plastic. DE CE MA INSULTI ??

  17. stai asa tu ai trecut de la una la alta…citeste articolul inca o data…observam ca tu nu ai treaba cu scoala pt ca nu te poti concentra

    Doamne fereste…ma obosesti cu prrostia ta

  18. in articol spune ca nu se face prin sticla, ci prin plastic…

    Iar discutia a pornit ca pt tine exista si plastic DE INALTA CALITATE, iar acum ai ajuns la sticla cand nu este vorba despre asa ceva

    Ok, nu se poate discuta cu tine ca ori ai probleme de concentrare ori suferi de analfabetism functional

    O zi buna

  19. daca pt tine S5 in culoarea aurie nu a fost o mizerie…sau galaxy view de 18″ si altele…ok pretentiile sunt mult diferite

  20. Samsung S5 avea doar o problema estetica cu rama cromata care se cojea dupa un timp. Depinde de gradul de utilizare. Dpdv al materialelor era mai ieftin facut. Dar camera foto era exceptionala si filma 4K, functie pe care doar Note 3 o mai avea in 2015. Ecran superamoled imbatabil. Samsung S5 a fost un telefon foarte solid tehnic. Fiabil, cu autonomie buna, semnal, sunet puternic in casca si difuzor handsfree. Am un prieten care a schimbat a3a baterie la un S5 care e muncit rau de tot si inca rezista. Dar tine telefonul doar de tavaleala ca e diriginte de santier. E telefon de servici. E ca un tanc !! Niciodata reparat, doar 3 baterii schimbate in 3 ani ca tipul incarca bateria de 2 ori pe zi.

  21. s5, oare chiar ai folosit? pt ca display nu era unnul imbatabil…doar in categoria oled, acolo da, camera 4k era useless, dupa 20-30 sec ardea de te kkai pe tine dupa care iti si inchidea si app, iar vara nu aveai sanse..
    In rest, S5 si ca design, mai ales plasture, a fost mai slab decat S4
    Inca o data, nu are rost sa conversam ca este clar ca avem pretentii diferite..ok nu este o mizerie…dar ma gandesc la tine ce este o mizerie daca s5 nu…

  22. Prea multe discutii pentru un telefon demult apus. Nu am auzit sa i se incinga cuiva ata de tare cand filma 4K. Nu a bubuit niciunul. Mai important este ca a fost cel maismecher pe ecran si camera in 2015. Restul erau jucarii. A fost excelent pentru 80% din oameni. Fiecare percepe un produs altfel.

  23. Dupa cum ti-am zis, nu are rost sa mai vorbim despre mizeria de s5, dar vad ca tu chiar daca spui ca sunt prea multe discutii, tot continui, deci mai esti si nehotarat
    E clar ca minti atunci, sau cei ce nu s-au plans de incingere nu au folosit 4k….mergi la culcare si la scoala ca ai nevoie,iar la ecran a fost “smeker” ca observam ca ai limbaj de adolescent, doar pt cei carora le plac desenele animate, la ce culori avea

  24. sorry, dar cand vad ca esti Piedone…e clar ca ne cunoastem, am trecut impreuna printr-un incident in 2012 si ai procedat ca un las si nu te-ai lasat pana nu am ajuns cu tine la mediere si implicare avocati

  25. orry, dar cand vad ca esti Piedone…e clar ca ne cunoastem, am trecut impreuna printr-un incident in 2012 si ai procedat ca un las si nu te-ai lasat pana nu am ajuns cu tine la mediere si implicare avocati.

  26. Nu sunt niciun Piedone din 2012 , am dat un nume contului dupa filmele care imi placeau in copilarie. Nu am treba cu problemele tale. Vezi – ti de drum linistit.

  27. Cineva ce este mult prea ocupat pt asa ceva
    Daca toti am vrea sa vorbim si sa ne plangem de orice, pai acest site ar ramane in urma

  28. Schizofrenia nu este o insulta. Este o boala reala, serioasa. Nu rad. Am un fost coleg de scoala, care a fost terorizat de parinti si acum e la spitalul nr. 9 pe medicatie. Ai simptome similare din modul cum scrii, cum te adresezi.

  29. Si tu il cunosti sigur pe acel cineva. Asa se pare. Altfel nu ai fi fost lasat liber aici. Probabil chiar tu administrezi. Urâtă viață ai. Sa pierzi atata energie injurand oamenii si scriind aberatii. Sa stai sa faci asa ceva zilnic. Urât….

  30. HAHAHAHA, nici ce ti-am zis eu pana acum nu este o insulta daca vrei sa o luam asa
    Tu ai simptome de maimuta , daca eu iti vorbesc intr-un fel , hop si tu la fel ca maimuta
    Mai schimba si tu anturajul ca ramai in urma…nu mai umbla cu astia de la spitalul 9, din cauza asta nu ti se dezvolta creierul

  31. “digur” “chiartu” “administrrzi ”
    nu stiu ce inseamna, dupa ce termini clasa 4a , vorbim ca sa ne intelegem.
    Multi vor sa aiba viata mea in realitate, si multi ca tine sunt gelosi ca traiesc din nimic

  32. Nu inteleg de ce imi vorbesti asa… E o discutie de telefoane. Smechere sau nu. Am vazut cu ochii mei cum s-a filmat si o ora pe un S5, cu reprize de mimim 10 minute. Chiar ne uitam uimiti atunci cum dadea zoom in timpul redarii videoclipului filmat in 4K. Era o premiera. Omul are telefonul si acum. Deci crezi ce vrei si vorbeste ca un om normal ca nu te a atacat nimeni.

  33. nu zic de calitatea video ca nu era 4k…ci de faptul ca se incingea si dupa putin timp cel putin vara iti dadea mesaj
    Ne ataci cu minciunile

  34. La mine este numele real, Srb vine de la prenumele meu ce era deja folosit…scuteste-ma copile.
    PS: da am folosit psihologia inversa ca daca iti ziceam ca esti sarac imi ziceai ca esti bogat

  35. Se pare că ești nou pe idevice și nu știi despre măscăriciul Serebehehe. Mai stai pe aici și vezi ce prostii debitează trollul.
    Ceea ce scrii tu este foarte corect dar pentru un berbec ca el…

  36. Saracia si bogatia sunt relative si depinde la cine te raportezi. Important e sa vorbesti frumos cu oamenii, nu ca tine.

  37. Nu îl lua în serios pe srb. E genul de om care are gura mare.se lauda ca e acționar la Apple și folosește ultimele lor produse dar de fapt are j5 și își pierde timpul pe aici.Orice e legat de android e mizerie pentru el,și ura lui cea mai mare e Samsung. Urmărește postările lui și o sa vezi că nu îl prea duce capul. Nu te chinui cu el.

  38. sa inteleg ca tu chiar ai 10-14 anisori in care stai sub papucul mamicii tale ce iti spune sa vorbesti frumos cu oamenii?

    Daca esti mai batran atunci e si mai grav ca ai ramas in urma