Huawei P30 PRO. NOI IMAGINI ARATA Noul Design

Huawei P30 PRO. Noi imagini aparute astazi ne arata design-ul pe care telefonul chinezilor il va avea, o schimbare surprinzatoare fiind pregatita de catre ei.

1

Huawei P30 PRO imagini telefon

Huawei P30 PRO. O serie de noi imagini au fost publicate noaptea trecuta pentru a ne arata noul design pe care compania chinezeasca l-a gandit pentru telefonul asteptat de catre foarte multi dintre fani. Imaginile de mai jos vin de la Olixar, una dintre companiile specializate pe dezvoltarea de accesorii pentru telefoane, ea reusind sa obtina schite de productie pentru Huawei P30 PRO de la parteneri ai companiei Huawei, iar noutatile sunt oarecum surprinzatoare.

Huawei P30 PRO. In aceste imagini vedem iar prezentata camera quad pe care chinezii o pregatesc pentru noul model de telefon, ea avand o configuratie destul de ciudata, cu un aparent flash LED mai mare decat credea multa lume. Interesant este faptul ca pentru Huawei P30 PRO este prezentat in aceste imagini un design pentru ecran care nu include acea camra cu decupaj pentru sistemul de recunoastere faciala, ceva ce a fost anuntat de catre unele zvonuri.

Huawei P30 PRO. NOI IMAGINI ARATA Noul Design

Huawei P30 PRO imagini design

Huawei P30 PRO. Separat de faptul ca noul model de telefon nu are decupaj in ecran, precum MATE 20 Pro, el seamana destul de bine cu acest ultim model, iar asta pentru ca va avea si ecran cu marginile curbate. Huawei P30 PRO va semana iar cu telefoanele GALAXY ale celor de la Samsung, insa daca acest design este cel final, atunci pentru securitate biometrica va ramane doar cititorul de amprente integrat sub ecran, si cam atat.

Huawei P30 PRO imagini design ecran

Huawei P30 PRO. Ar fi destul de neobisnuit ca pentru aceasta serie de telefoane sa nu fie oferite multe dintre noutatile integrate pentru MATE 20 Pro, mai ales ca vor fi la fel de scumpe, dar e posibil ca acum chinezii sa doreasca sa diferentieze seriile. In baza a ceea ce stim acum, Huawei P30 PRO urmeaza sa fie prezentat undeva in preajma Mobile World Congress 2019, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in cursul lunii martie, dar deocamdata nu se cunosc datele.