Windows 10. October 2018 Update a fost RELANSAT OFICIAL

Windows 10. October 2018 Update a fost relansat oficial de catre compania americana pentru lumea intreaga, iata ce a facut Microsoft pentru clienti.

windows 10 october 2018 update

Windows 10. La peste o luna de cand programase lansarea October 2018 Update pentru toti clientii din lumea intreaga, compania Microsoft a anuntat astazi ca ofera actualizarea la nivel global pentru clientii sai. Microsoft a lansat initial acest update pentru Windows 10 in octombrie, insa l-a retras rapid din cauza unor probleme serioase raportate de catre clienti, l-a relansat din nou pentru a-l retrage din cauza altor probleme, iar acum il ofera pentru a treia oara.

Windows 10. La peste o luna din momentul celei de-a doua retrageri, din cauza stergerii subite a unor fisiere din calculatoarele utilizatorilor, Microsoft pare sa fi rezolvat si ultimele probleme ramase in sistemul sau de operare. Cele mai recente dintre ele generau blocari ale calculatoarelor cu driverele ale companiei Intel, sau ale altor producatori mai putin cunoscuti, insa acum Windows 10 ar trebui sa aiba totul rezolvat si sa functioneze normal dupa instalarea actualizarii.

Windows 10. October 2018 Update a fost RELANSAT OFICIAL

Windows 10. In versiunea din decembrie a October 2018 Update Microsoft a rezolvat inclusiv problemele cu iCloud, aplicatiile de tip VPN, dar si cele cu software-ul de securitate Trend Micro, care a afectat deasemenea multe persoane. Rezolvand toate aceste probleme, compania Microsoft ofera Windows 10 pentru cei care vor sa-l instaleze manual din sectiunea de actualizari pentru sistemul de operare, ei trebuind sa verifice daca exista actualizari noi.

Windows 10. Actualizarea nu e distribuite si cu notificari de instalare pentru restul lumii, cel putin nu deocamdata, iar asta pentru ca ar mai putea exista si alte probleme ce inca nu au fost descoperite de catre americani. Daca nu vor mai fi descoperite alte probleme, atunci e posibil ca Windows 10 sa fie distribuit pentru toti utilizatorii din lumea intreaga chiar inainte ca 2019 sa inceapa, insa totul depinde de ceea ce se va intampla in urmatoarele zile, desi ar fi rusinos sa mai fie descoperite iarasi probleme.