Apple se Face in PREMIERA de RUSINE din cauza Android

Apple. In premiera, compania americana s-a facut de rusine din cauza Android, ea fiind intr-o pozitie la fel de ingrata precum era cea in care am regasit Samsung saptamana trecuta.

Apple rusine

Apple. Compania americana s-a facut pentru prima oara de rusine din cauza sistemului de operare Android, iar asta dupa ce saptamana trecuta Samsung a avut o problema similara, dar daca radem de ei, radem si de Apple. Mai exact, cineva din echipa Apple care promoveaza Apple Music a luat proasta decizie de a promova platforma folosind un telefon pe care rula sistemul de operare Android, iar mai jos aveti o dovada pentru ceea ce s-a intamplat.

Apple. Aceasta este prima oara cand cei care promoveaza produsele companiei americane fac o greseala de acest gen, si ea a fost facuta intr-un raspuns oferit pentru celebra artista Ariana Grande. Pe 2 noiembrie a fost scris tweet-ul cu pricina de pe telefonul Android, insa in mod ciudat a fost descoperit abia astazi de catre binecunoscutul youtuber Marques Brownlee, iar cum a ramas atat timp nedescoperit acest tweet al Apple e greu de explicat.

Apple se Face in PREMIERA de RUSINE din cauza Android

apple music rusine android

Apple. Niciodata pana acum nu s-a intamplat asa ceva, cu produse ale companiei americane care sa fie promovate folosind un telefon cu Android, sau calculator cu Windows, insa iata ca prostiile se fac de ambele parti. Desi Apple Music este disponibila inclusiv pe platforma Android, nu trebuie trecut cu vederea faptul ca inclusiv cei care lucreaza pentru Apple folosesc produsele concurente, si fac cunoscut acest lucru, desi e posibil sa-si piarda slujba foarte curand.

Apple. In comparatie cu Samsung, care promova de pe iPhone poze facute, in teorie, cu telefoanele proprii, ceea ce s-a intamplat cu promovarea Apple Music de pe Android e doar putin, dar foarte putin, mai stanjenitor. E destul de clar ca in cazul ambelor companii agentiile de publicitate n-au instruit suficient de bine oamenii astfel incat sa nu le faca importantii clienti de rusine, iar daca la Samsung s-a intamplat asta de multe ori, la Apple e abia prima oara.