iOS 12. Decizia IMPORTANTA care Afecteaza TOTI Clientii

iOS 12. Decizia importanta care afecteaza toti clientii iPhone, iPad, si iPod Touch a fost anuntata noaptea trecuta de catre compania Apple pentru utilizatori.

iOS 12.1 blocat

iOS 12. Compania Apple a luat noaptea trecuta decizia de a bloca instalarea iOS 12.1 pe telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, iar asta dupa ce a lansat iOS 12.1.2 chiar la inceputul acestei saptamani. Cei de la Apple au fost obligati sa lanseze iOS 12.1.2 pentru a rezolva o problema de din cauza careia s-a dat o hotarare judecatoreasca pentru a i se scoate telefoanele din vanzare in China.

iOS 12. Blocarea instalarii iOS 12.1 pe iPhone, iPad, si iPod Touch este ceva normal, pentru ca ameriacnii blocheaza in mod regulat instalarea versiunilor vechi ale sistemelor sale de operare. Acest lucru se intampla de obicei la cateva saptamani dupa lansarea unei versiuni noi, insa acum lucrurile au fost foarte mult grabite de catre compania Apple pentru iDevice-urile sale.

iOS 12. Decizia IMPORTANTA care Afecteaza TOTI Clientii

iOS 12. Partea interesanta cu iOS 12.1, si iOS 12.1.1 este ca Google a publicat un exploit care permit exploatarea ambelor versiuni, si care poate fi folosit pentru o solutie de jailbreak. In aceasta idee toti cei care n-au instalat iOS 12.1, sau iOS 12.1.1, vor pierde oportunitatea de a face jailbreak in momentul in care solutia va fi lansata pentru iPhone si iPad.

iOS 12. Incepand de astazi mai puteti instala doar iOS 12.1.1 si iOS 12.1.2 pe iPhone, iPad, si iPod Touch, insa toate versiunile anterioare sunt complet blocate de catre Apple. Acestea fiind spuse, incepand de acum va trebui sa orientati spre iOS 12.1.1 pentru a mai spera la posibilitatea de a face jailbreak in iOS 12, insa trebuie sa va grabiti, pentru ca si aceasta versiune va fi blocata curand.

6 COMENTARII

  1. Ce naiba sa mai faci cu jb? Sa crape tel cand ti-e lumea mai draga? Atunci cand cahiar ai nevoie de el sa suni el isi da respring? Shit jb…