AT&T LANSEAZA un 5G FALS, MINTIND Clientii

AT&T a anuntat in cursul zilei de ieri lansarea unui 5G fals cu care isi minte clientii, iar asta pentru ca in SUA anormalul a devenit noul normal.

at&t 5g

AT&T este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, iar ieri reprezentantii sai au anuntat faptul ca vor lansa un 5G fals in SUA pentru clientii care detin anumite modele de telefoane. Acest 5G fals va exista doar in imaginatia AT&T, si a celor care nu stiu pe ce lume traiesc, deoarece operatorul va afisa in telefoanele clientilor indicatorul 5G E atunci cand folosesc reteaua 4G LTE in diverse zone din tara unde vitezele de internet mobil sunt decente.

Puteti vedea mai jos cum arata noua iconita 5G E pe care AT&T o va afisa pe ecranele celor mai noi modele de telefoane mobile care-i folosesc reteaua 4G LTE, si asa puteti vedea cam cat de departe se poate merge cu minciunile in SUA. 5G E inseamna 5G Evolution, adica un fel de preambul pentru 5G, doar ca de fapt e 4G, iar autoritatile din SUA nu fac nimic pentru a opri asemenea minciuni, pentru ca asta s-a intamplat si cu 4G.

AT&T LANSEAZA un 5G FALS, MINTIND Clientii

AT&T minciuna 5G

AT&T afisa o iconita 4G pe telefoanele clientilor conectati la reteaua HSPA+, desi vitezele erau o gluma foarte stupida, insa inclusiv Apple a fost de acord sa afiseze un asemenea indicator mincinos pentru clienti. Este greu de inteles cum operatorii din SUA isi pot minti intr-un mod atat de evident clientii si nimeni nu-i amendeaza cu procente bune din cifra de afaceri, insa daca asta se face acolo, de ce nu s-ar gandi si la noi operatorii sa treaca la retele 5G false ?

If they have one of the latest Android devices and it connects to a tower that’s enabled with 5G Evolution, they’ll soon see a “5G E” indicator pop up on their screen. Initially we’ll roll this out on a handful of devices, with more devices showing the indicator in spring 2019. Initially we’ll roll this out on a handful of devices, with more devices showing the indicator in spring 2019.

SUA este un taram in care orice e posibil, inclusiv sa-ti minti clientii ca folosesc o retea 5G, cand de fapt sunt pe una 4G, cu viteze chiar mai proaste decat cele din Romania, iar Donald Trump doarme, ca de obicei cand e vorba de probleme de acest gen. Sa nu va mirati daca operatorii din Europa, sau chiar Romania, ar avea idei la fel de stupide pentru a-si pacali clientii, si daca veti vedea iconite 5G inainte de vreme in telefoan, sa stiti ca sutn doar o minciuna.